& Another Review of & Other Stories

& Other Stories: da’s één van die magische winkels. Je gaat binnen en neemt jezelf voor om alleen “een kijkje te nemen”. En dan kom je een uur later buiten, overladen met zakken en met een lege portemonnee. Want bij & Other Stories vind je niet alleen kledij. Oooh nee, hun volledige schoenen-collectie is kwijlen met de mond open en als hardcore beauty-liefhebber moet ik ook altijd de make-up afdeling bezoeken. De make-up van de H&M vind ik oké voor die prijs, maar bij & Other Stories liggen de prijzen een pak hoger. Zo kost een & Other Stories lippenstift 15.00 euro. Leg er nog 4.00 euro bij en je hebt er één van MAC. Maar is de make-up van & Other Stories ook zijn geld waard?

IMG_0083

Lip Colour | Montagnac Berry

Vandaag heb ik voor u in de aanbieding: één lippenstift, één oogpotlood en één blush van & Other Stories. Veel te bespreken, dus laat ik gauw beginnen met mijn favoriete product: de lippenstift in de kleur Montagnac Berry.

IMG_0078

Alles aan deze lippenstift is goed uitgevoerd: de kleur, de finish, de formulering en de verpakking (die eigenlijk gestolen is van Lancôme Rouge in Love). Montagnac Berry is een donkere berry kleur, die op mijn gepigmenteerde lippen naar roodbruin neigt. Overdag draag ik hem heel graag als stain. Hij voegt wat kleur toe, maar ziet er heel gesofisticeerd uit. Hij is niet extreem mat, noch glossy. Je krijgt dat effect van daar tussenin . Montagnac Berry voelt daarom heel comfortabel op de lippen, en blijft een lange tijd zitten. De perfect herfst-lippenstift als je het mij vraagt.

Eye Pencil | Suede Grey

& Other Stories bleef me verbazen met het oogpotlood in Suede Grey. Heel lang geleden, toen de dieren nog konden spreken, had ik een donkergrijs oogpotlood van Miss Sporty. En ojee, wat heb ik dat oogpotlood vaak gedragen! Grijs voegt die intensiteit aan een look toe, maar je vermijdt dat harde effect van zwart. Met Suede Grey herbeleef ik het plezier van toen.

IMG_9459 (Copy)

Suede Grey is een antraciet kleur met een klein beetje shimmer. Glitterstukken vind je niet terug, maar hij is ook niet compleet mat. Het oogpotlood is in het begin redelijk hard van textuur, maar dat verbeterde nadat ik hem een paar keer gebruikt had. Suede Grey bleef een aardige tijd zitten. Niet zo lang als mijn MAC Smolder, maar een paar uren overleeft hij prima.

IMG_9476 (Copy)

Cheek & Lip Tint | Kick Pleat Red

Ik match heel graag mijn blush aan de kleur van mijn lippenstift. Het vormt – naar mijn bescheiden mening – een mooi geheel. Ik heb ongeveer elke kleur in mijn stash liggen, maar een rode blush heb ik altijd vermeden. NARS Exhibit A krijgt veel lof, maar ik vrees altijd voor het kabouter-effect met mijn ronde kaken. Maar toen probeerde ik deze Cheek & Lip Tint in Kick Pleat Red en ik was verkocht.

IMG_9453 (Copy)

Kick Pleat Red valt heel makkelijk op te bouwen, en daarom kan ik dat kabouter-effect vermijden. Met een lichte laag krijg je een gezonde blos, die perfect te combineren valt met rode lippen. Met een paar lagen kan je uiteraard ook voor dat ik-ben-lichtjes-aangeschoten effect gaan.

De Cheek & Lip Tints zijn cream-producten. Ik vind ze harder van textuur dan andere cream blushes.  Ze voelen droger aan, en blijven daarom ook langer zitten. Als lip tint vind ik hem net te droog. Misschien zou ik hem tijdens de zomer op mijn lippen kunnen dragen, maar momenteel heb ik meer hydratatie nodig.

IMG_9449 (Copy)

Over de verpakking van de Cheek & Lip Tints ben ik niet heel tevreden. Het plastic doosje heeft geen magnetische sluiting of drukknop, dus het doosje valt makkelijk open. Bij een cream product is dit niet ideaal.

Montagnac Berry - Suede Grey - Kick Pleat Red lichte laag - Kick Pleat Red zware laag

Montagnac Berry – Suede Grey – Kick Pleat Red lichte laag – Kick Pleat Red zware laag

& Other Stories is over het algemeen goed bezig! De Total Tint Sticks wil ik ook proberen en ik zal zeker nog een paar lippenstiften aan mijn collectie toevoegen. Hebben jullie al de make-up van & Other Stories geprobeerd?

 

Prijs
Lip Colour – 15.00 euro | Eye Pencil – 8.00 euro | Cheek & Lip Tint – 15.00 euro
Waar te koop

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

26 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge