Birthday & Christmas Presents Suggestions

Mijn oprechte excuses voor de lange afwezigheid, beste lezer. De voorbije weken ging mijn lichaam in crash-modus en kon ik het niet aan om een blogpost te schrijven. Eerst kreeg ik een ontsteking aan een ruggenwervel, en ik kan u zeggen: dat is een zeer pijnlijke situatie. Mij in vreemde bochten draaien om foto’s te maken, zat er toen niet in. Toen mijn rug zich eindelijk weer normaal begon te gedragen, kreeg ik een bronchitis. Ademen was al een zware opdracht en een blogpost schrijven met een kop vol snot was uitgesloten. Op de koop toe kreeg mijn blog te maken met allerlei technische complicaties: RSS werkte niet, comments verdwenen (mijn excuses als jouw comment ook in het niets verdwenen is), alles reageerde heel traag … Maar nu mijn lijf en mijn blog compleet genezen zijn, kunnen we er weer tegenaan!

Vandaag is het tijd voor één van mijn wensenlijstjes. Kerstmis komt eraan, maar nog belangrijker: mijn verjaardag is in aantocht! Op 22 december ben ik officieel een oude madam. Een wandelstok komt net niet op mijn wishlist te staan, maar deze dingetjes zou ik wel met open armen ontvangen. Familie en vrienden: zet uw bril op, activeer uw hersenen en memoriseer deze lijst in uw langetermijngeheugen .

Make-up

  • Hourglass – Ambient Lighting Blush Palette

s1643485-main-zoom

Het Ambient Lighting Palette is één van mijn chouchous, en dit Ambient Blush Palette zou ik ook met veel liefde gebruiken. Ik heb me al zwaar moeten inhouden om het zelf niet te kopen, dus ik hoop dat ik het van iemand cadeau krijg!

  • NARS – Digital World Lip Pencil Coffret

550x369xNARS-Holiday-2014-Penicl-Lips.png.pagespeed.ic.AJnrcfPzQr

 Elk jaar ben ik fan van de kerstcollectie van NARS. De mini-versies zijn ten eerste heel koddig, en zijn ten tweede ook veel voordeliger. Vorig jaar heb ik de set met kohl-potloden gekocht, maar dit jaar zou ik heel graag deze set met vijf Satin en Matte Lip Pencils te pakken krijgen.

  • MUFE – Studio Case

Make-Up-For-Ever-Studio-Case-Holiday-2014-Artist-Shadow

MUFE heeft onlangs de Artist Shadows uitgebracht, en naar ’t schijnt zijn ze fantastisch. Voor Kerstmis heeft MUFE dit palette samengesteld met 12 Artist Shadows voor 49.00 euro. Wat een batje!

  • YSL – Touche Eclat Swarovski Edition

456-84033258-TGB23164_GOLDX16_M (1)

De prijs en verpakking van een gewone Touche Eclat vind ik al redelijk decadent, maar deze Touche Eclat met Swarovski’s behoort tot een nog hogere klasse. De hele dop zit onder de Swarovski’s! Maar de grote vraag is: wat doe je met die dop, wanneer de Touche Eclat leeg is?

Random stuff

  • Canon EF 50mm f/1.8

Canon_EF_50_mm_f_1.8_II

We zijn allemaal fan van “the blur” op foto’s. Met mijn standaard kit-lens heb ik al een paar trucs ontdekt om die blur op de achtergrond te krijgen, maar met deze koning der blur-lenzen zou dit waarschijnlijk een stuk makkelijker gaan. Als je dus opeens veel blur in mijn foto’s ziet: het ligt aan die lens en niet aan mijn technische vaardigheden .

  • Chromecast

9200000027104408_1

Soms ben ik heel erg lui. Ik kan uren achter mijn computer zitten en naar YouTube-filmpjes kijken als een lompe patat. Maar zelfs die “activiteit” wordt te lastig voor mij. Ik wil in mijn zetel onder mijn dekentje liggen, en die HD-filmpjes bekijken op een HD teevee. De oplossing voor mijn probleem: de Google Chromecast. En wanneer ik die heb, zal ik een Netflix abonnement aangaan!

  • Harry Potter Studio Tour Gift Ticket

wb-studio-tour_gift-ticket_930_581_c1_smart_scale

Mijn obsessie met Harry Potter: die is ondertussen geen geheim meer. Voor de Studio Tour kan je nu ook gift tickets kopen. In principe is er weinig verschil tussen het gift ticket en het normale ticket, maar het gift ticket komt wel in een mooie doos. En voor de doos doen we het!

  • Proenza PS 11

Misschien zit er nu een sjeik vol enthousiasme mijn blog te lezen. Als dit het geval zou zijn: als je mijn beste vriend wil worden, dan mag je altijd een Proenza PS 11 voor mij kopen. Hoogstwaarschijnlijk is deze kans heel klein, dus dan zal ik het maar zelf moeten doen.

  • Ottoman Hands

wishlist

Chunky, maar originele juwelen: dat zie ik graag. Daarom is Ottoman Hands één van mijn favoriete juwelen-merken. Ottoman Hands is een Brits merk, dat lang geleden begon op Portobello Market in Londen. Nu kan je deze juwelen ook kopen bij onder andere ASOS en House of Fraser. Alle juwelen zijn gold plated en bevatten edelstenen uit Turkije. De prijzen liggen tussen 17.00 pond voor een ring en 60.00 pond voor een ketting. Waar voor je geld krijg je hier.

Ziezo: dit was mijn wishlist. Maar beste familielid/vriend: als je mij iets anders cadeau geeft, dan zal ik even blij zijn! Mijn wishlist koop ik wel voor mezelf tijdens de solden . Wat mag er voor jou onder de kerstboom liggen?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

43 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge