Semi Black Friday Haul

Te ziek om te shoppen: dat bestaat niet. Vanuit mijn ziekbed heb ik tijdens mijn blog-afwezigheid online geshopt tijdens de Black Friday & Cyber Monday sales. Niet alle webshops namen deel aan deze solden, maar soms kon ik het echt niet laten om ook iets bij hen te bestellen. Uiteindelijk werd het een mix van make-up, skincare en kledij. Dit zijn mijn nieuwste aanwinsten!

Make-up & Skincare

  • Ici Paris XL

IMG_9896

Technisch gezien deed Ici Paris XL niet mee aan Black Friday, maar tijdens dat weekend gaven ze wel 21 procent korting. Wat heb ik gekocht: een nieuwe Estée Lauder Advanced Night Repair II en een Elizabeth Arden 8 Hour Cream. Mijn helden tijdens de winter!

  • Feel Unique

Feel Unique gaf 15 procent korting en dat maakte me heel erg blij. Bij Feel Unique bestelde ik de nieuwe Dior Star Foundation. Ik weet het: Ici Paris XL gaf 21 procent korting, maar zij hebben niet de kleur die ik wou. En voor de geïnteresseerden: mijn kleur is #011 – Crème . Meer uitleg over de Dior foundation-codes vind je hier.

Wat bestelde ik nog: een back-up La Roche Posay Cicaplast Baume B5 en een L’Oréal EverPure Colour Care & Volume Conditioner.

IMG_9835

Helaas kwam mijn bestelling beschadigd aan. De dop van de Dior Star Foundation is kapot! Ik heb naar Feel Unique gestuurd, en ze hebben het bedrag netjes terugbetaald.

  • Space NK

IMG_9862

Ik was een beetje teleurgesteld, want Space NK deed niet mee aan de Black Friday Sale. Maar bon, ik wou ontzettend graag de Becca Shimmering Skin Perfector Kit, en daarom heb ik ‘m zonder korting besteld. Ik wil al jaren deze highlighters van Becca uitproberen, maar één tube kost 33.00 pond, auw! Deze set kost maar 20.00 pond, en je krijgt drie kleuren. Een goeie deal vind ik dat!

  • Boots

Boots had eindelijk de Babyliss Boutique Salon Soft Waves Wand weer in stock, en ik moest ‘m bestellen. Op het Net-a-Porter YouTube-kanaal had ik een Hair Masterclass filmpje met Sam McKnight gezien, waarin hij met deze wand beach waves creëert. Toen dacht ik bij mezelf: ik moét dat ding te pakken krijgen!

En om de look compleet te maken, gebruikte hij Oribe Dry Texturizing Spray. Helaas kan je deze spray nergens online bestellen (enfin, je kan ‘m wel bestellen, maar niemand wil hem internationaal verzenden), maar ik had gelezen dat de Charles Worthington Volume & Bounce Texturizing Spray een waardige dupe is. Deze spray ging dus ook in het mandje.

black friday haul3

De bestelling is nog niet aangekomen, maar ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat!

Clothes

  • ASOS

black friday haul2

ASOS gaf 20 procent korting op alles. Ik wil al een tijdje een zwarte ripped jeans, en met die 20 procent korting kon ik ‘m niet laten liggen. Hij is al aangekomen, maar helaas past hij niet. Nu moet ik nog 13.00 euro betalen om het pakje terug te sturen. Dedju toch!

  • Mango

Mango gaf maar liefst 30 procent korting op alles. Dat is beter dan de solden! De Violeta-afdeling is hun “plus size” afdeling. Volgens Mango begint plus size bij maat 40. Echt waar: wat een zever! En kijk naar die modellen; als ik hun figuur had en gevraagd werd om model te staan voor een plus size-lijn, dan zou ik zwaar beledigd zijn.

black friday haul1

Maar bon, de “plus size” lijn van Mango heeft wel veel goeie basic stukken. Ondertussen weet de hele wereld al dat ik moeilijk blazers vind met mijn balkon, maar bij Violeta vond ik er wel één. Het is een crêpe blazer in gebroken wit met satijnen revers. In de winter perfect om als cardigan te dragen. In de lente ideaal om als jas te functioneren.

Een andere aankoop werd dit t-shirt met driekwart-mouwen en leren elleboog-stukken. Ik zie mij dit veel dragen op lazy days.

  • Missguided

black friday haul

En ook Missguided deed mee aan de Black Friday Sale met 20 procent korting. Bij hen kocht ik deze bordeaux waterfall cardigan met ruiten. Dit stuk ligt compleet uit mijn comfort zone, maar toch vond ik het iets hebben. Sinds ik hem ontvangen heb, draag ik hem non-stop. ’t Is echt een gezellig ding!

  • I’m all about that Bass tas

9a4d7690305edb05641e5d5ab328939c

Chuck Bass: da’s een heet kanon. En nu blijkt acteur Ed Westwick ook nog een groot hart en een gevoel voor humor te hebben. Ten voordele van St Jude Children’s Research Hospital heeft hij een collectie met t-shirts, truien en katoenen zakken uitgebracht, met daarop zijn foto en de tekst “I’m all about that Bass”. Met zo’n t-shirt zou ik nooit mijn huis durven te verlaten, maar misschien zal ik ooit in een zotte bui met deze tas naar de winkel gaan.

  • Party Dress

Ik heb eindelijk een jurk voor mijn verjaardag gevonden! Beeldmateriaal krijgen jullie overmorgen te zien, maar ik wou het toch al eventjes meedelen .

Ik vind van mezelf dat ik heel braaf geweest ben tijdens de Black Friday Sale! Ik kon een Proenza PS11 met 30 procent korting bij Matches Fashion kopen, maar heb het uiteindelijk toch niet gedaan. Trots momentje daar! Hebben jullie geprofiteerd van de Black Friday Sales?

PS: een fashion lookbook: is dat iets wat jullie willen zien?

PS²: het is vandaag mijn verjaardag! Feest in de keet, olé!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge