Bleach London | Gritty in Pinks Super Cool Colours Kit

My little pony hair: het is mijn natte droom. Een ombre met pastel roze, groen en blauw lijkt me goddelijk. Helaas bezwijk ik snel onder peer pressure, en mijn peers zeggen dat ik spijt zou krijgen van deze keuze. De maatschappij zou me met een scheef oog bekijken, mijn haarpunten zouden definitief verwoest worden en waarschijnlijk nooit meer een normaal kleur krijgen. En 30 centimeter laten wegknippen: nee, dank u.

bleach london gritty in pinks

En toen zag ik in Londen dit Super Cool Colours setje van Bleach London in Boots staan. Drie haarkleuringen in roze, oranje en paars, die na 2 tot 10 wasbeurten verdwenen zijn. Ideaal! Er bestaat ook een set met donkerpaars, donkerblauw en groen, maar aangezien blauw een stain op je haar kan maken, koos ik de roze versie.

bleach london gritty in pinks

Je krijgt drie keer 50 ml product. Dit vond ik heel weinig. Ik heb veel haar, het is dik en het neemt niet makkelijk kleur op. Ik kon enkel de onderste puntjes doen en zelfs dan moest ik zeer spaarzaam te werk gaan.

Het product zelf is extreem dik. Je moet het uit de fles duwen. Daarom vond ik het handiger om het product vooraf in een haarverf-potje te doen. Zo hoefde ik niet telkens een minuut op de fles duwen, vooraleer ik product kreeg.

bleach london violet skies

Je brengt het product aan op handdoek-droog haar. Voor een meer pastel effect kan je het mengen met conditioner. Voor een intenser effect breng je het aan op droog haar. Draag zeker handschoenen en bescherming. Dit spul laat een gigantische stain na. Daarna laat je het zitten voor 15 minuten en was je het uit zonder shampoo.

Je kan het gebruiken op natuurlijk blond en bleach blond haar. Mijn haar heeft al meerdere bleach-sessies doorstaan, maar wordt daarna gekleurd. De punten zijn dus eigenlijk lichter dan het lijkt. Daarom hoopte ik dat ik evenveel resultaat zou krijgen als op lichtblond haar, maar helaas. Het paars deed niets, het oranje maakte mijn haar meer oranje en enkel het roze deed iets. Nochtans had ik het op semi-droog haar aangebracht, en het langer laten zitten dan 15 minuten. Na de ontgoocheling vond ik het resultaat niet lelijk. Het roze was zeer subtiel aanwezig, maar gaf toch iets extra aan mijn haar.

bleach london

IMG_9885

Helaas was het resultaat verdwenen na twee wasbeurten. Oké, ik had een tijdelijk resultaat verwacht, maar twee wasbeurten is wel extreem weinig. Dat is nog geen hele week!

Op lichtblond haar laten deze Super Cool Colours waarschijnlijk een fantastisch effect na. Wanneer mijn haar bleker wordt, zal ik het zeker nogmaals proberen. Wie weet gaat mijn droom dan in vervulling!

Wat vinden jullie van my little pony hair?

Update

Wil je een geslaagd resultaat op mijn haar zien? Klik dan eventjes hier!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

27 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge