Blog Birthday Giveaway

Vorige week mocht ik mijn eerste blog-verjaardag vieren. Dat wil maar één ding zeggen: feest in de keet! En welke verjaardag zou compleet zijn zonder cadeautjes? En ditmaal zijn de cadeaus niet voor mij. Om jullie te bedanken voor jullie steun, bezoekjes en comments van het voorbije jaar wil ik jullie in de watten leggen. Dit zal één gelukkige bezoeker winnen:

HAIR

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat twee merken mijn helden in haar-nood zijn. Ik heb het uiteraard over Philip Kingsley en TIGI. Daarom heb ik voor jullie gekocht:

IMG_2188 (Copy)

Philip Kingsley Luscious Locks Cracker
Met daarin een Philip Kingsley Elasticizer (40 ml) en een Daily Damage Defence conditioning spray (60 ml). Jouw haar zal me dankbaar zijn.
TIGI Bed Head Small Talk
Ik hou van volumineus haar, jullie hopelijk ook. Met Small Talk (125 ml) bereik ik dat blowdry effect, zonder mijn armspieren te moeten pijnigen met haardroger en borstel.

BATH & BODY

Het is heel moeilijk om skincare producten te kopen, wanneer je de persoon in kwestie niet kent. Daarom heb ik me beperkt tot wat vrolijke lichaamsproducten. En dit zijn:

IMG_2319 (Copy)

The Body Shop Vanille Bath Jelly
Omdat het ruikt naar crème brûlée. En wie houdt nu niet van crème brûlée?
NIVEA Body Lotion Onder de Douche + een verstevigende en figuurcorrigerende shorty
Ik ga er niet vanuit dat jij last hebt van cellulitis, maar een beetje versteviging hier en daar kunnen de meesten onder ons wel gebruiken.
Labello Pearly Shine
Het droge lippen-seizoen is weer aangebroken. Cult product Labello is dan onze redder in nood.
2 x Le Petit Marseillais Douche Balsem Nutrition Intense
Eentje met olijfolie en eentje met arganolie. En om daarna in diezelfde zachte sfeer te blijven:
Unique Living fleece dekentje
 Ongeveer de zachtste fleece die ik al ooit aangeraakt heb.
3 x Sephora Creamy Body Wash Caps
Ze lijken op capsules voor je koffie-apparaat, maar ze zijn wel degelijk bedoeld voor het lichaam. Ik geef je deze drie geuren: coconut, orange blossom en caramel toffee.

 MAKE-UP

Helaas geen foundations of concealers, want ik ken jouw huidskleur nu eenmaal niet. Wat krijg je wel van mij:

IMG_2223 (Copy)

Sephora ♥ Paris Palette
Ik heb de grote versie, en in mijn stash post vonden velen dat palette da bomb dot com. Daarom krijg je van mij de mini-versie met 9 oogschaduwen, 4 lipglosses en 1 blush.
Urban Decay Pulp Fiction Eyeshadow Palette
Ik hou van Urban Decay en ik hou evengoed van de klassieker Pulp Fiction. Deze limited edition collectie vond ik dus geniaal. In dit palette zitten vijf neutrale oogschaduw-kleuren en één mini Urban Decay borstel.

IMG_2247 (Copy)

3 x Rita Ora Rimmel 60 Seconds Nail Polish
En dit in de kleuren 203 – Lose Your Lingerie, 303 – Raw as Night en 403 – Oragasm.
Urban Decay Naked Native Flushed Palette
Een beetje jaloers op mijn eigen giveaway, want dit palette heb ik zelfs niet. In dit blush palette zit een roze blush, een prachtige highlighter en een flatterende bronzer.

IMG_2252 (Copy)

Sephora Waterproof Mascara Kit
Valt het op dat ik voor deze giveaway naar Rijsel ben geweest . In deze kit zit een zwarte waterproof mascara en een waterproof eye makeup remover. Beide uiteraard van Sephora eigen merk.
Sephora Jumbo Liner 12h
Easy peasy ooglooks: zo nu en dan kunnen we niet anders. Dit potlood brengt makkelijk aan, kan je daarna smudgen zoveel als je maar wil en blijft uiteindelijk 12 uur zitten. Je krijgt er eentje in de kleur 06 – Copper.
Rimmel Kate Lipstick
De Rimmel Kate collectie vind ik één van de beste samenwerkingen van de voorbije jaren. Met nr. 16 krijg je de perfecte lente lippenstift.
Rimmel Apocalips
Met de Apocalips zit Rimmel op het “is het een lippenstift of is het een lipgloss” – pad. Ik heb voor jullie de kleur 500 Luna gekozen: in mijn ogen het perfecte nude.
Chanel make-up bag
Omdat make-up producten in een mooie tas er nog beter uitzien.

IMG_2265 (Copy)

DEELNAME

a Rafflecopter giveaway
Je volgt me op Bloglovin’ of je bent geabonneerd op mijn blog via e-mail. Vervolgens moet je me ook liken op Facebook of volgen op Twitter. Als je extra kans wil maken, dan mag je me ook volgen op Instagram. En nog een extra bonus-punten voor jou als je mijn giveaway deelt via Facebook of Twitter. Als je alles netjes invult in het deelname-formulier hierboven, dan maak je kans op deze giveaway.

EEN SPECIALEKE VOOR MIJN TROUWE BEZOEKER. JA, JIJ DAAR

Met een giveaway wil ik mijn trouwe bezoekers belonen, maar bij mijn vorige giveaway heb ik opgemerkt dat cadeautjes-tijd vooral nieuwe bezoekers aantrekt. Nieuwe bezoeker: jij bent ook van harte welkom, maar nu lees je best eventjes niet verder. Trouwe bezoeker: ik dank u voor de leuke tijd die u me het voorbije jaar geschonken heeft. Daarom maakt u kans op deze extra prijs: IMG_2270 (Copy)

YSL Couture Palette Rock Sequins Edition
Geproduceerd in zeer gelimiteerde oplage. Zo gelimiteerd dat ik zelfs niet weet of het in België te koop was. En toch heb ik in het buitenland eentje voor u kunnen bemachtigen. Ik stel u met trots voor: het YSL Rock Sequins Palette met 5 kleuren, waarmee je de perfecte smokey eye kan creëren.
IMG_2292 (Copy) Hoe weet ik dat u een trouwe bezoeker bent? Heel eenvoudig: u volgt me al langer dan vandaag op Bloglovin’, via e-mail of u heeft het voorbije jaar al minimum één comment nagelaten. Wat moet u doen om deel te nemen: a Rafflecopter giveaway

Voor de trouwe bezoeker giveaway volg je me op Bloglovin’ of ben je geabonneerd via e-mail. Je moet me ook volgen op Twitter of Facebook. Da’s alles! Je mag ook deelnemen aan de gewone giveaway, maar dan moet je ook het andere deelname-formulier invullen.

Beide giveaways lopen tot en met maandag 2 maart. Op dinsdag 3 maart maak ik de winnaar(s) bekend op mijn blog en via de sociale media-kanalen. Ik verzend alleen naar adressen in België en Nederland, dus sorry voor de verre buitenlanders.

Bedankt voor het voorbije jaar en veel succes!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

32 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge