Couleur Locale

Ik hou van mijn donkere tinten, maar dat wist je waarschijnlijk al. In mijn kleding, accessoires en make-up voeren zwart, paars en blauw de boventoon. Maar zo één keer per maand heb ik zin in veel kleur. Dan haal ik mijn bloemenjurk boven, die ik anders nooit durf dragen, en waag ik me zelfs aan kleur op mijn oogleden. En ditmaal koos ik niet voor kleur boven mijn ogen, maar ging ik richting het zuiden.

IMG_958211

Het resultaat: een poepsimpele look, die toch een indruk nalaat. Op de ogen gebruikte ik als primer MAC Paint Pot in Painterly. Voor spetterende kleuren moet je bij Urban Decay zijn. Met de machtige Louise Young LY16 brush heb ik de kleuren Vanilla, Deep End en Omen uit het UD Anniversary Palette onder mijn ogen aangebracht. Bovenaan heb ik het heel simpel gehouden met MAC Wedge in crease (hoewel ik technisch gezien geen crease heb, maar je begrijpt het wel) en Brun in Outer V. Tot slot heb ik MAC Smolder in de waterlijn gebruikt en gesmudged langs de bovenste wimperrand.

IMG_9564-004 (Copy)

Op mijn gezicht heb ik NARS Sheer Glow gebruikt, gecombineerd met NARS Radiant Creamy Concealer. Onder de ogen heb ik de wallen weggewerkt met Dior Nude Concealer. Bronzer is combinatie van Dior Nude Glow Summer Fluid en NARS Laguna. De blush die ik gebruikt heb, is uit de MAC x Proenza Schouler collectie. Tot slot is het boeltje afgepoederd met MAC PRO Set Powder. En FYI: mijn kaken weerkaatsen meer licht dan een discobal, omdat het die dag – wederom – extreem warm was .

Op de lippen heb ik een stain van YSL Rouge Volupté #11 en de gloss komt van MAC Gloss Crème Brilliance.

Woeh, en ik dacht dat ik weinig producten gebruikt had! Wat vinden jullie ervan? En blijven jullie trouw aan jullie nudes of gebruiken jullie soms ook kleur?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

37 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge