De Rode Duivels gaan naar Brazilië!

Haal die vuvuzela’s naar boven, want vandaag start het WK voetbal! En nog meer feest met de vuvuzela’s, want dit keer doet België ook mee. Het is sinds het WK van 2002 geleden dat België zich gekwalificeerd heeft en dat moeten we in stijl vieren. Ik ben geen zanger, noch een poëet. Het enige wat ik kan doen, is de Rode Duivels toejuichen vanuit mijn zetel met een zak chips op mijn schoot én een aangepaste make-up look dragen. En wat ben ik blij dat ik Belg ben, want de kleuren rood-geel-zwart zijn toch makkelijker te dragen dan pakweg oranje (no offence, Nederland).

rode duivels brazilie

Ik heb een goed voorgevoel bij dit WK. België heeft een beloftevolle, jonge equipe (Daniel Van Buyten niet meegerekend, maar waarschijnlijk is hij jong van hart ), met de gedreven Marc Wilmots aan het stuur. Hij was tot slot één van onze beste spelers op het laatste WK met Belgen. Wie herinnert zich nog de fantastische been-met-bal-over-het-hoofd-in-zwevende-positie-goal? (blijkbaar is a bicycle kick de technische term) En als we niet winnen, hoop ik dat we opnieuw de Fair Play trofee binnen halen!

We kunnen stilstaan bij de economische schade en maatschappelijke irrelevantie van het WK in Brazilië, maar laten we het vandaag positief houden. Daarom toon ik je vandaag de make-up look die ik zal dragen om de Rode Duivels een warm hart toe te dragen.

IMG_78291

Op mijn gezicht draag ik Illamasqua Skin Base foundation met MAC PRO Set Powder. Onder de ogen heb ik YSL Le Touche Eclat en op al de rest NARS Radiant Creamy Concealer gebruikt. Op de kaken en alles errond heb ik gekozen voor NARS Sex Appeal als blush, MAC Sculpt als contour en MAC Extra Dimension Skinfinish in Whisper of Gilt (een korte product-naam kunnen we dit niet noemen) als highlight.

IMG_7913

Bij de ogen wou ik niet gaan voor kanariegeel, dus heb ik gekozen voor MAC Goldmine. Om wat diepte creëren heb ik MAC Omega en MAC Carbon gebruikt. Daarna heb ik een winged liner gezet met MAC Blacktrack Fluidline.

IMG_7826

IMG_7925

Op de lippen draag ik tot slot MAC Lipmix in Crimson (vandaag veel liefde voor MAC).

IMG_7822

Daar heb je het: rood, geel (goud, maar bon) en zwart. Omdat ik wel hou van een goed verkleedpartijtje, heb ik in het Kruidvat hoorntjes gekocht. Nu kan ik de Rode Duivels in adequate stijl aanmoedigen. Een maand vol dol voetbal-plezier: we gaan ervoor!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge