Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Cream

Bloggen is confronterend. Wanneer je een close-up van je oog maakt, lijken alle imperfecties letterlijk tien keer erger. Een mens zou van minder onzeker worden. Zo merkte ik op dat ik grote poriën op mijn oogleden heb, maar ook dat mijn wallen puffy stonden. Ik had er nooit bij stil gestaan, maar toen ik die foto zag, voelde ik onder mijn ogen. Het voelde inderdaad wat opgeblazen aan.

Het belletje begon eindelijk te rinkelen dat twee keer per dag Kiehl’s Creamy Eye Treatment smeren, te heftig voor mijn huid blijkt te zijn. Out with the old, in with the new! Ik kocht een paar weken geleden de Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Cream en hoera: mijn wallen zijn weer normaal!

dior hydra life sorbet eye cream

De Hydra Life-reeks is de lichtste anti-ageing formule van Dior en richt zich tot twintigers en dertigers, die huidveroudering willen tegengaan. Ja, dat ben ik! Met de Sorbet Eye Cream krijg je een gel oogcrème die zogezegd pro-verjongend werkt. Hij biedt lichte hydratatie, vermindert puffiness en werkt verhelderend op donkere kringen.

De oogcrème zit in een glazen, lichtblauw potje. Je krijgt 15 ml product en ook een spateltje. Ik gebruik die spatel niet en ga met mijn vinger in de pot. Maar als je een microben-fobie hebt: Dior heeft dus voor een oplossing gezorgd. Je hebt heel weinig product nodig en het brengt vlotjes aan. De oogcrème trekt ontzettend snel in de huid en heeft ook een licht koelend effect. ’s Ochtends vind ik dit het beste gevoel in de wereld!

dior hydra life sorbet eye cream

Mijn wallen zijn niet ontzettend donker, dus daar kan ik geen oordeel over vellen. Wat ik wel kan zeggen, is dat hij inderdaad prima hydratatie biedt. Op het ingrediëntenlijstje vind je onder andere hyaluronic acid, peptides en zelfs moringa oil terug. Moringa olie zit bomvol antioxidanten en is rijk aan vitamine C. In principe zou deze oogcrème dus ook verhelderend moeten werken.

Over de puffiness ben ik ook heel tevreden! Mijn wallen zijn enorm ontzwollen. Waarschijnlijk is hij minder voedend dan de avocado oogcrème en door de koelende factor, krimpen mijn wallen ineen. Alles lijkt weer tiptop normaal. Als je zelf wil oordelen: dit is voor en dit is na .

dior hydra life sorbet eye cream

Tijdens de winter zal ik waarschijnlijk weer moeten overschakelen naar een meer voedende oogcrème, maar voor nu blijf ik trouw aan deze Sorbet Eye Cream. Welke oogcrème is jullie favoriet?

PS: Kiehl’s Creamy Eye Treatment with avocado, Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Cream: waarom krijgen oogcrèmes altijd een lange naam?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

24 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge