Does Orgasm float your boat?

Vandaag is het weer tijd voor een review van een cult product! En ditmaal gaat het niet over de eerste de beste. Deze blush kreeg een naam, die even klinkend is als zijn reputatie. Een blush, die ons rooie oortjes geeft en onze kaken doet blozen. De blush die NARS op de kaart heeft gezet. Mocht je het nog niet beseffen: vandaag neem ik je mee in de wereld van NARS Orgasm.

NARS voelt voor mij aan als een nieuw merk. Tot een paar jaar geleden had ik nog nooit van NARS gehoord, laat staan iets geprobeerd. Nochtans bestaat het al sinds 1994! Monsieur Nars ontwikkelde toen 12 lippenstiften voor Barneys New York. De lippenstiften werden immens populair en sindsdien is de make-up lijn blijven groeien.

Ik vind François Nars echt een schone vent.

Ik vind François Nars echt een schone vent.

In 2001 werd Orgasm op de wereld los gelaten, maar het grote succes kwam pas een aantal jaar later. Uiteraard maakte NARS gretig gebruik van dit succes en kwamen ze op de proppen met een Super Orgasm blush, Orgasm Illuminator, Orgasm Multiple, Orgasm Lipgloss en Orgasm Nailpolish.

nars orgasm blush

nars orgasm blush

Maar vandaag houden we het bij de oorspronkelijke powder blush. Waarschijnlijk heeft de naam geholpen bij de heisa rond deze blush. Laten we eerlijk zijn: als je één keer van deze blush gehoord hebt, dan onthou je de naam . Maar zoals steeds is het de binnenkant die telt! En wat is die mooi bij Orgasm. Je krijgt een medium peachy pink-mix met gouden micro-shimmer. Men zegt dat deze blush neutraal is en op iedere huidskleur werkt, maar Orgasm leunt zeker en vast naar de warme kant. Als je een heel koele en lichte huidskleur hebt, weet ik niet of het goed komt.

De blush is heel zacht en brengt heel makkelijk aan. Orgasm is niet extreem gepigmenteerd, zoals sommige andere NARS blushes. Daarom hoef je niet heel voorzichtig te werk gaan. Ik kan je enkel aanraden om Orgasm goed te blenden. Persoonlijk hou ik niet van een sterke gouden gloed op een dagdagelijkse basis en bij Orgasm moet ik goed opletten. Je krijgt eigenlijk blush en highlight in één. Als je net wel van extreem blozende wangen houdt, dan wordt Orgasm je beste vriend.

20140712_1150251

Zoals bij elke NARS blush krijg je 4.80 gram product in een strakke, zwarte rechthoek uit plastic met rubber coating. NARS verpakkingen houden niet van een valpartij. Ik heb mijn oorspronkelijke Orgasm blush laten vallen, en nu is het geen mooi zicht. Daarom gebruik ik nu mijn mini Orgasm blush, die ik van NARS gekregen heb.

Pijnlijk moment

Pijnlijk moment

NARS Orgasm: het is een klassieker en ik begrijp waarom. Nu vind je overal Orgasm-dubbelgangers, maar in den tijd was Orgasm een revelatie. Het is een kleur die ik makkelijk kan dragen, maar door de gouden shimmer vind ik hem soms net te straf. Kan Orgasm jou bekoren?

NARS Orgasm Blush – 30.00 euro. O.a. te koop bij Sephora.fr en NARS EU (PS: bij een bestelling van minimum 35 euro krijg je nu een mini Deep Throat blush met de code DEEPBLUSH). 

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge