Favorieten maart ’14 – Estée Lauder, NARS, Ryan Gosling & meer van dat fijns

Ik heb ongeveer één derde van de maand maart in mijn zetel doorgebracht. De griep had me namelijk te pakken gekregen. Er goed uitzien was toen niet mijn voornaamste zorg. Veel make-up favorieten heb ik dus niet, maar als je benieuwd bent naar mijn andere favorieten, lees dan gerust verder!

NARS Sex Appeal

nars sex appeal

Laat ik beginnen met één van mijn twee make-up favorieten. Deze maand heb ik NARS Sex Appeal blush weer in mijn make-up bak voor dagdagelijks gebruik gelegd, en kijk: ik heb zowaar pan geraakt! Ik raak nooit pan, werkelijk nooit. Toen ik de pan zag, raakte ik in paniek, want deze blush was limited edition. Godzijdank is hij nog in stock op de Europese NARS-website. Wanneer ik eindelijk mijn NARSissist-palette kan bestellen (mijn lange tocht om dit palette in mijn handen te krijgen, kun je hier lezen), gaat deze blush ook in mijn mandje.

NARS Sex Appeal is een zacht roze kleur met een warme peachy ondertoon. Deze blush is mat en heel fijn gemalen. Ik denk dat deze kleur het best werkt op een lichte huidskleur. De reden waarom ik deze blush al zoveel gebruikt heb, is omdat je hem werkelijk bij alles kan gebruiken. Wil ik een natuurlijke look? NARS Sex Appeal. Heb ik een felle lip op? NARS Sex Appeal. Smokey eyes? NARS Sex Appeal.

Estée Lauder Double Wear Maximum Cover

estee lauder maximum cover

Toen Charlotte Tilbury zei dat deze foundation een must-have in haar make-up kit was, moést ik hem – als foundation junkie – wel kopen.

Estée Lauder Double Wear Maximum Cover doet me wegdromen naar simpele tijden. Die tijden toen ik maar één foundation had en die zo graag zag, dat ik hem non-stop droeg. En die foundation was in den tijd Diorskin Icône. Deze Maximum Cover foundation heeft dezelfde cream to powder textuur, die in je huid smelt en een ganse dag vlekkeloos blijft zitten dankzij de poedermoleculen.

Zoals de naam doet vermoeden, kan je maximum cover met deze foundation bereiken, maar als je heel weinig gebruikt en de foundation sterk in de huid werkt met een buffing brush, krijg je een airbrushed effect. Je krijgt een natuurlijke satin finish, die nooit te dewy noch te mat is. Daarna kan je een beetje meer foundation gebruiken op plaatsen waar je meer dekking nodig hebt. Daarom heb ik deze maand geen concealer nodig gehad, want deze foundation doet het allemaal voor mij.

Real Techniques Expert Face Brush

real techniques expert face brush

En zo brengt Estée Lauder Double Wear Maximum Cover me naadloos naar deze borstel: de Real Techniques Expert Face Brush. Ik heb deze borstel al een tijdje, maar we kwamen nooit goed overeen. Tot ik hem probeerde met de Maximum Cover foundation. Wow, deze borstel brengt die dikke foundation heel vlot aan. De haren zijn heel stevig gebonden, waardoor hij minder beweegt en het product minder spreidt dan de RT Buffing Brush. Daarom werkt hij prima samen met foundations met een dikkere textuur.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 + Estée Lauder Advanced Night Repair II

estee lauder and la roche posay

Toen ik ziek was, had ik geen moed om mijn uitgebreide huidverzorgingsroutine twee keer per dag te doorstaan. Daarom ging ik terug naar de basics: een goede oogcrème, een serum met veel vitamines en een straffe moisturizer. Voor mij werd dit: Kiehl’s Creamy Eye Treatment met Avocado (een review kan je hier lezen), Estée Lauder Advanced Night Repair II en LRP Cicaplast Baume B5.

Als ik ziek ben, mag ik zoveel water drinken als ik wil: mijn huid droogt onmiddellijk uit. Ik ga van druif naar rozijn. Maar ik denk dat ik ditmaal mijn heilige drievuldigheid gevonden heb. Met deze producten is mijn huid relatief normaal gebleven. Ik merkte wel op dat ik te weinig exfolieerde met AHA’s en BHA’s, maar ik kreeg helemaal geen droge huid en dat maakte me heel blij.

Ryan Gosling

ryan gosling

Do I need to say more. Ja, toch wel . Ryan Gosling, oftewel Mr. Notebook, is een grote meneer. Hij is één van mijn favoriete acteurs en ik begrijp niet waarom hij nog geen grote rol gekregen heeft, waarmee hij naar de absolute top gekatapulteerd zou worden. En op de koop toe lijkt het me wel een toffe peer.

Vanuit mijn ziekte-zetel heb ik naar Crazy Stupid Love gekeken. Steve Carell, Ryan Gosling én Kevin Bacon in één film: dat kan niet slecht zijn. En slecht was het allesbehalve. Als deze foto je niet overtuigt om naar deze film te kijken, dan weet ik het ook niet.

ryan gosling photoshopped

© Tumblr

Tomnod

Wederom vanuit mijn ziekte-zetel wou ik de mensheid helpen. Een gigantische Boeing 777 die opeens in het niets verdwijnt: hoe Sci-Fi kan het er op deze planeet aan toegaan (zo Sci-Fi bleek het uiteindelijk toch niet te zijn, maar toch)! Vastbesloten de Boeing terug te vinden, heb ik helpen zoeken op de website van Tomnod. Via satellietbeelden kan je louche dingen in de oceaan melden en zo meehelpen in de zoektocht naar de Boeing 777 van Malaysia Airlines. Check even mijn Twitter om te zien wat ik onder andere gevonden heb.

Wat waren jullie favorieten in de maand maart?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge