Genomineerd voor een Weekend Blog Award

George Clooney is getrouwd. België heeft weer een regering. Ik ben genomineerd voor een Weekend Blog Award. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Woensdag zat ik schuddend en bevend achter mijn computer toen ik las dat ik genomineerd was voor een Weekend Blog Award. Mocht je deze awards niet kennen: het zijn de Oscars van de blogging-wereld in België. Ze worden elk jaar uitgereikt door Knack Weekend, de leuke bijlage van het serieuze tijdschrift Knack (als kind dacht ik altijd dat er een link was tussen knakworstjes en de Knack, maar nu ben ik bijna helemaal zeker dat die er niet is). In Wallonië worden ze tezelfdertijd uitgereikt door Le Vif Weekend.

4000074691548

Is mijn nominatie verdiend? Misschien. Had ik andere genomineerden verwacht? Uiteraard. Zijn er betere Belgische beauty blogs dan de mijne? Zonder twijfel. Maar om de één of andere reden is mijn kleine blog genomineerd voor een Weekend Blog Award in de categorie Beauty, en daar ben ik potjandorie heel trots op!

Als je vindt dat ik een stem verdien, dan kan je op mij stemmen via blogawards.be . Je kan één keer je stem uitbrengen. Je hoeft niet in elke categorie te stemmen (het zou wel sympathiek zijn, als je het deed), maar je moet het volledige stem-proces doorlopen en op het einde je e-mailadres invullen. En hoewel het Belgische awards zijn, kunnen ook buitenlanders hun voorkeur uitspreken.

Stemmen kan tot en met zondag 26 oktober. Op donderdag 6 november mag ik afzakken naar Brussel voor de uitreiking. Ik zit nu al met de poepers.

Verandert deze nominatie iets aan mijn blog? Ik hoop van niet. Ik blijf een blogpost om de dag schrijven, en ik ga op hetzelfde elan door. Door deze nominatie is mijn veilige blog-cocon wel compleet opengebroken. Daarom had ik de voorbije dagen veel zin om mij in een bolletje te rollen en in een hol te kruipen. Maar aangezien een hol graven niet mijn sterkste kant is, sta ik sinds vandaag weer met opgeheven hoofd recht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (tenzij op de eerste dag van de solden)!

Aangezien dit geen volwaardige blogpost is, krijgen jullie morgen al een nieuwe blogpost voorgeschoteld. Dit kan je deze week online verwachten!

smushit

Ja, ook bij mijn blog ben ik een planner.

Alvast bedankt als je op mij stemt, maar evengoed een dikke merci voor jullie bezoeken en comments van de voorbije maanden!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

Tags

48 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge