Geshopt bij iU, MAC, Bol en Kruidvat!

Je hebt het waarschijnlijk ook al opgemerkt: de zomer is in het land. En door het mooie weer zijn veel winkels in een goeie bui. Kortingen, gratis producten en fantastische limited edition-collecties: make-up liefhebbers werden de voorbije tijd in de watten gelegd. Uiteraard heb ik ook mijn graantje meegepikt. Benieuwd wat ik gekocht heb?

IMG_8779

  • iU 

De winkel met de vreemdste naam lanceerde via Twitter een kortingscode van 20 procent op de volledige webshop, naar aanleiding van een overwinning van de Rode Duivels in Brazilië. Sneller dan ik mijn benen kon verzetten, spurtte ik naar mijn computer, want veel van mijn lievelingsproducten waren net op. Ik weet niet waarom, maar bepaalde producten zijn altijd op net hetzelfde moment leeg. Is dit ook bij jullie zo?

IMG_8816

Zo kocht ik een nieuwe tube La Roche Posay Cicaplast Baume B5, de Cicaplast lippenbalsem en een nieuwe cleanser, de Bioderma Sébium Gel Moussant.

Vorige winter heb ik mijn eerst tube Cicaplast Baume B5 gekocht. Mijn huid was heel droog en moisturizers maakten geen verschil. Daarom kocht ik Cicaplast, een balsem die de huid herstelt. Nu het zomer is, gebruik ik ‘m nog steeds. De B5-vitamine werkt anti-bacterieel en daar heeft mijn huid veel behoefte aan. Elke avond gebruik ik hem als laatste stap.

Mijn geliefde Carmex lippenbalsem had ik bijna opgebruikt en ik had zin in verandering. Cicaplast Baume B5 kan je ook op de lippen gebruiken (werkt prima!), maar La Roche Posay heeft ook een specifieke Cicaplast lip-verzorging. Tot nog toe vind ik hem goed, maar niet zo straf als Carmex. Tijdens de winter zal ik dus weer moeten veranderen.

Al jaren gebruik ik op en af Avène Cleanance Gel Cleanser. Mijn fles was alweer op, en Bioderma vind ik een sterk verzorgingsmerk, dus ik kocht hun Sébium Gel Cleanser. Momenteel ben ik tevreden, maar bij de instructies staat dat deze cleanser ook als scheergel gebruikt kan worden. Beetje vreemd!

IMG_8822

  • Kruidvat

Bij Kruidvat is het nog tot zondag 13 juli nagelfestival. Bij aankoop van 3 nagel-producten krijg je 20 procent korting en bij aankoop van 4 producten zelfs 40 procent korting! Het Essie-rek was geplunderd, dus dan ging ik op bezoek bij de Rimmel-stand. Daar kocht ik 4 Rimmel x Rita Ora lakjes: Hot White Love, Lose Your Lingerie, Breakfast in Bed en Orgasm.

IMG_8808

De flesjes zijn klein, maar mag ik zeggen dat ik grote fan van de verpakking ben? Ik ben altijd blij wanneer ik zie dat een drugstore-merk veel aandacht besteedt aan de verpakking! Op de dop vind je een postzegel met een Andy Warhol-achtige tekening van Rita Ora, met in de rechterhoek het kroontje van Rimmel. En voor de mensen die houden van detail: op elke tekening is haar nagellak aangepast aan het flesje.

IMG_8801

  • MAC

Herinner je je nog mijn ervaring met het technisch mankement in MAC’s webshop? Een paar dagen nadat ik bericht kreeg van MAC dat de Maleficent lippenstift toch nog geleverd zou worden, zag ik een terugbetaling van MAC op mijn rekening staan. Ik dacht: naar die lippenstift kan ik fluiten. Een paar dagen later kreeg ik toch een pakje van MAC, met daarin een gratis Brow Set in Show-Off. Het was een cadeautje van MAC om zich te verontschuldigen voor hun fout. Een paar dagen later ontving ik ook nog gratis en voor niets de Maleficent lippenstift. Wat lief!

MAC Brow Set + MAC Fluidline Brow Gel Creme

MAC Brow Set + MAC Fluidline Brow Gel Creme

Om MAC duidelijk te maken dat de plooien tussen ons glad gestreken zijn, plaatste ik een nieuwe bestelling toen de MAC x Lorde collectie werd gelanceerd. Ditmaal bestelde ik de Pure Heroine lippenstift, de permanente Morange lippenstift, de Fluidline Brow Gelcreme en het Blot Powder.

MAC Morange - MAC Pure Heroine - MAC Maleficent

MAC Morange – MAC Pure Heroine – MAC Maleficent

MAC Maleficent - MAC Morange - MAC Pure Heroine

MAC Maleficent – MAC Morange – MAC Pure Heroine

Alles is nog maar net aangekomen, dus ik heb nog geen tijd gehad om met de producten te spelen. Ik maak me enkel een beetje zorgen over het Blot Powder. Ik heb Light besteld, omdat ik mijn MSF altijd in Light Plus neem. Medium heb ik ook, maar die kleur is net wat te donker. Blot Powder in Light is daarentegen wel heel licht. Hmm, hopelijk komt dit goed!

Light is praktisch wit!

Light is praktisch wit!

  • Bol

Soms vergeet ik dat Bol ook make-up verkoopt. Ik had een nieuwe eID kaartlezer nodig om mijn belastingen in te vullen, en nam snel een kijkje in het ‘mooi & gezond’-departement. Daar zag ik dat Bol nu ook Dolce & Gabbana verkoopt! Je kon het al exclusief bij Harrods verkrijgen, maar zij vragen heel hoge verzendkosten. Nu kan je het dus met gratis verzendkosten bij Bol bestellen.  Momenteel geeft Bol zelfs 15 procent korting op D&G!

dolce gabbana chic monica

Over Dolce & Gabbana heb ik al veel mixed reviews gelezen. Daarom hield ik het braaf en kocht ik maar 1 product, namelijk de D&G x Monica Bellucci lippenstift in 100 – Chic Monica. Prachtige verpakking, moet ik zeggen! Chic Monica is een magenta kleur, met medium coverage. Bol kan me terug verwachten!

Hebben jullie onlangs make-up met korting kunnen scoren?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

30 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge