Get On Your Boots

Je hebt het de voorbije dagen waarschijnlijk ook opgemerkt: de zomer heeft ons land verlaten. Ik ben geen pessimist, maar wanneer de temperaturen dalen, maak ik diep vanbinnen een klein vreugdekreetje. Eindelijk kan ik losgaan en me smijten op de nieuwe herfst -en wintercollecties! Sjaals, dikke jassen, truien met lange mouwen: oh, wat ik heb je gemist!

Maar wat ik tijdens de zomer het meest mis, zijn schoenen. Nee, ik loop niet constant op blote voeten rond (hoewel dit regelmatig gebeurt), maar sandalen categoriseer ik niet onder volwaardig schoeisel. Ik ben gek op sandalen, maar zeer orthopedisch verantwoord zijn ze niet. Mijn laarzen van vorig jaar haal ik vanonder het stof, maar uiteraard heb ik ook behoefte aan een nieuw paar (of twee, of drie). Online heb ik al wat rond gesnuisterd, en deze schoenen heb ik op mijn wishlist geplaatst!

  • Once you go black …

Zwart: ik krijg er nooit genoeg van! Het is veilig, stijlvol en tijdloos. Wat kan je nog meer wensen? Bij laarzen is mijn keuze dan ook snel gemaakt. Waarom zou ik bruin kiezen, wanneer ik nooit bruin draag? Een doorn in het oog, zou het zijn.

biker boots

En bij laarzen geef ik vaak de voorkeur aan enkellaarsjes. Ik ben niet het type dat broekspijpen in lange laarzen perst, want daar zijn mijn benen te kort en te breed voor. Enkellaarzen kan ik daarentegen dragen bij zowel broeken als jurken. Volgend seizoen wil ik nog een paar biker boots en een paar met hoge hakken aan mijn collectie toevoegen.

high heels

  • Have we met before? The 90’s revival

Pat Krimson is niet de enige 90’s ster, die een terugkeer maakt in 2014. Het begon vorige winter, en ik denk dat de trend nog even zal doorgaan. De Timberland laarzen zijn herrezen uit de dood, en zijn hier om te blijven.

timberland

Is het jeugdsentiment of vind ik ze echt mooi? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit, maar Timberland roept wel weer mijn naam. Maar de grote vraag: hoe combineer je ze zonder te lijken op een houthakker? Iemand ideeën?

  • Being Sporty Spice

Ik ben ongeveer de minst sportieve persoon op de planeet: shoppen is mijn cardio. En toch vind ik het heel handig om een paar sneakers in de kast te hebben staan. Op citytrip, een korte sprint naar de winkel: een paar sneakers zijn het ideale schoeisel. Momenteel heb ik een paar zwarte Converse, maar ik zou graag een kleurrijk paar kopen. Met zijn luipaard-print heeft dit paar van Adidas mijn hart gestolen.

287.10.0822

Welke schoenen staan deze herfst op jullie wishlist?

1

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge