Go Shortie – It’s My Birthday

Hiep hiep hoera voor mezelf, want het was eergisteren mijn verjaardag! Ik word er niet jonger op, maar dit jaar liet ik het niet aan mijn hart komen. Wijsheid komt met de jaren, zegt men, dus misschien is het dit jaar eindelijk zo ver .

Om mijn persoonlijke feestdag relatief stijlvol door te komen, had ik mezelf extra opgetut. En aangezien de feestdagen voor de deur staan, dacht ik dat het interessant kon zijn om mijn feest-look te tonen!

IMG_0551-002

 Ik had eigenlijk geen idee wat ik wou doen. Ik had zin in een rode lip en een smokey eye-achtige look, en dit is het resultaat. Als primer gebruikte ik MAC Painterly Paint Pot. Op mijn oogleden draag ik MAC Goldmine in de binnenste ooghoek. Daarnaast ging MAC Crushed Metallic Pigment in I’ve Got a Crush on You. Dit was een limited edition kleur, maar MAC Club lijkt er heel hard op. Je krijgt bij beide kleuren die duochrome finish van metallic groen en roodbruin. In de buitenste ooghoek gebruikte ik MAC Shadowy Lady. Onder mijn ogen gingen dezelfde kleuren. 

Op de waterlijn ging MAC Smolder. Bovenaan heb ik een kleine wing gezet met L’Oréal Superliner. De mascara is YSL Shocking. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met KIKO Brow Marker.

IMG_0546-001

Op mijn gezicht draag ik de nieuwe Dior Star Foundation. Ik moet zeggen: ik ben serieus onder de indruk. Voor de concealer gebruikte ik Estée Lauder Double Wear Maximum Cover Foundation. Om mijn wallen te camoufleren gebruikte ik een combinatie van Dior Nude Concealer en YSL Touche Eclat. Ik heb afgepoederd met MAC Set Powder. Ik zag er ontzettend bleek uit, dus ik heb wat NARS Laguna gebruikt om weer wat leven in mijn gezicht te krijgen. De blush wou ik heel neutraal houden, dus ik gebruikte Chanel Joues Contraste in Espiegle.

IMG_0593 (Copy)

Op mijn lippen draag ik een mix van – hou u vast – NYX Slim Lip Pencil in Hot Red, MAC RiRi Woo, MAC Smoked Purple en MAC Diva. Ik vond maar geen kleur die ik net goed vond, en zo ben ik geëindigd met een wirwar van kleuren.

En zo liep ik dus rond op mijn verjaardag! Heel onopvallend zag ik er niet uit, maar zo één keer per jaar mag dat wel. Spenderen jullie ook wat meer tijd aan jullie uiterlijk op jullie verjaardag?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

22 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge