Herfstvriendelijke aankopen

Mijn tweede favoriete seizoen is aangebroken, namelijk de herfst! Het weer is minder mijn ding, maar de make-up trends, het vetgehalte van mijn T-zone en de kleding in de winkels vind ik tijdens de herfst altijd top.

Op de koop toe kreeg je de voorbije weken in een aantal van mijn favoriete winkels een mooie korting. Heel veel heb ik niet gekocht, maar voor één keer ben ik ontzettend blij met alles wat ik gekocht heb. Dit zijn mijn herfst-aankopen!

SEPHORA

Mijn favoriete winkel over de grens gaf 25 procent korting. Voor één keer kon ik mijn “losgaan en vergeet voor een halfuur uw banksaldo” – stemmetje in mijn hoofd negeren, en kocht ik enkel wat ik nodig had.

Mijn meest geliefde parfum, Chanel Coco Noir, heb ik helaas tot de laatste druppel opgebruikt. En ik was in een zotte bui, dus ik kocht een andere zwarte geur, namelijk Tom Ford Black Orchid.

IMG_0987

Coco Noir heb ik de eerste dagen ontzettend gemist. Black Orchid deed me denken aan een combinatie van plasticine en goedkope make-up, die gebruikt wordt voor kindergrime. Ik voelde me dus zeer aantrekkelijk. Maar na een paar dagen begon de geur te groeien. Ik begon de middle en base notes te ruiken, en die bevielen me zeer goed.

Een parfum voor elke dag zal het waarschijnlijk niet worden, maar Black Orchid heeft nu wel mijn goedkeuring gekregen.

Daarnaast kocht ik nog twee concealers: één voor op de onzuiverheden, en één voor onder de ogen. De hardcore camouflerende concealer kan geen verrassing zijn, want zoals steeds koos ik voor NARS Radiant Creamy Concealer. Ik kan niet leven zonder dit spul.

IMG_1000

De brightening concealer die ik koos, is Clinique Airbrush Concealer. In een ver verleden heb ik die ooit gebruikt en goedgekeurd, maar daarna ben ik hem vergeten. Nu heeft hij opnieuw mijn goedkeuring gekregen, want dit is het liefdeskind van MAC Prep+Prime Highlighter in Light Boost en YSL Le Touche Eclat. Hij is niet zo gepigmenteerd als Light Boost, maar hij dekt meer dan Le Touche Eclat. Mijn wallen zijn me dankbaar.

MAC

Een haul op mijn blog zonder MAC, zou geen volwaardige haul zijn . Ten eerste kocht ik twee producten, die ik al jaren gebruik en die onmisbaar voor me zijn: Set Powder in Invisible en de Cleanse Off Oil. De ene fixeert mijn make-up, de andere moet het weer verwijderen. Een prima balans!

IMG_1050

Ik kocht ook twee lipproducten, die ik al eventjes wil, maar die een hele tijd uitverkocht waren. MAC Soar hoeft geen introductie meer: het is hét lippotlood van Kylie Jenner en het geeft je massieve lippen zonder injecties.

IMG_1062

Daarnaast kocht ik ook Mehr lippenstift. Ik draag al een tijdje het liefst vrolijke, bright pink lippenstiften als stain, maar Mehr heeft dat veranderd. Mehr is een muted pink, en ook een tikkeltje donkerder dan ik normaal zou gaan, maar o zo gesofisticeerd.

KIEHL’S

En ook Kiehl’s gaf 20 procent korting aan haar trouwe klanten. Ik ben jarenlang grote fan van het merk geweest. Ik gebruikte alle serums, moisturizers, zonnecrèmes en scrubs van het merk, maar daarna schakelde ik over op andere merken en keerde ik nooit meer terug.

Om onze relatie een nieuwe boost te geven, kocht ik mijn oude vriend, de Creamy Eye Treatment met avocado. Wanneer het kouder wordt, zie ik dit onmiddellijk aan mijn ogen. Die fijne lijntjes wil ik terug plat krijgen, dus hopelijk doet de oogcrème zijn werk.

IMG_1094

Daarnaast heb ik in de winkel het vochtgehalte van mijn huid laten testen. Blijkbaar is mijn huid lichtjes gedehydrateerd: ik scoorde 37, terwijl het ideale vochtgehalte boven de 40 ligt. Weer een “bijna, maar net niet” – situatie: story of my life . Om mijn huid voldoende hydratatie te geven, ging ik naar huis met staaltjes van het nieuwe Daily Reviving Concentrate (de dag-versie van het iconische Midnight Recovery Concentrate) en de Iris Extract Activating Essence Treatment.

Mocht je ook willen weten hoe het met jouw vochtgehalte gesteld is: de test kan je gratis laten uitvoeren in alle Kiehl’s winkels en het is volledig pijnloos . Je hoeft zelfs je make-up niet te verwijderen!

Voilà, dat was het! Ik ben klaar voor de herfst. Daarnaast heb ik ook wat nieuwe kledij en schoenen gekocht, dus willen jullie daarover ook een haul zien? En welke producten hebben jullie onlangs gekocht of gebruiken jullie het liefst tijdens de herfst? Ik lees het graag in de comments .

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge