I wear my sunglasses at night

Ik heb het al geschreven, en ik meen het echt: ik hou van de vibe die Tom Ford uitademt. Toen ik een paar jaar geleden mijn eerste dure zonnebril wou kopen, werd het kiezen tussen Chanel en Tom Ford. Met mijn groot hoofd leken alle Chanel – zonnebrillen kinderbrilletjes, maar toen ik dit Tom Ford – model opzette, gebeurde iets magisch. Ik zag het, mijn moeder zag het, de verkoopster zag het: deze zonnebril hoorde bij mij.

tom ford margot sunglasses

Sindsdien heb ik nog wat andere hippere zonnebrillen van H&M en Forever 21 gekocht, omdat ook ik nood heb aan afwisseling. Daarnaast zijn deze goedkope zonnebrillen ideaal op festivals, waar je ongeveer 99 procent zeker bent dat je zonnebril in erbarmelijke staat zal terugkeren. Ik heb al op zonnebrillen gezeten, zelfs gelegen en zo blijven mijn zonnebrillen nooit lang in intacte staat.

En precies daarom doe ik goedkope zonnebrillen mee naar een festival.  Blijkbaar heb ik ook een lui oog wanneer ik turelure ben.

En precies daarom doe ik goedkope zonnebrillen mee naar een festival.
Blijkbaar heb ik ook een lui oog wanneer ik turelure ben.

Deze zonnebril kreeg de naam Margot. Niet echt een swingende naam, maar wel een swingend model. Margot heeft een vlindervorm/acht-vorm. Op de beentjes zie je het standaard Tom Ford T-detail. Ik heb de bruine kleur, maar ze bestaat ook in het zwart en in het tortoise.

tom ford sunglasses

Op mijn groot hoofd is hij net groot genoeg en hij blijft prima op mijn platte neus staan. Deze zonnebril was een goede investering, want drie zomers later draag ik hem nog. Hij beschermt me tegen de zon, ik kan mensen zonder gêne zitten bespioneren en op de koop toe voel ik me een chique madame met dit ding op mijn neus. Enige probleem dat ik heb: op mijn neusbrug waar de zonnebril mijn huid raakt, verdwijnt mijn foundation. Weet iemand een oplossing hiervoor?

Eventjes gepretendeerd dat ik een Tom Ford - meisje ben :-)

Eventjes gepretendeerd dat ik een Tom Ford – meisje ben

PS: ik draag niet echt zonnebrillen ’s nachts, maar dit is wel een dijk van een Tiga – plaat. En Tiga op een festival: dat moet iedereen minimaal één keer meegemaakt hebben. En op de koop toe vind ik het een schone vent. 

Tom Ford Margot zonnebril – nu met korting te koop bij deze en deze verkoper op Amazon UK. 

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge