La Diva, c’est moi

We hebben allemaal van die dagen. Je kent ze wel; het zijn die dagen wanneer je ’s morgens opstaat, en onmiddellijk voelt: vandaag wordt het geen goede dag.  Maar we moeten gaan werken of naar school gaan en worden dus gedwongen de confrontatie met de wereld aan te gaan.

En dan begint het. Je komt toe op je werk of op school en die te vrolijke klant/collega/leerling met lichte ADHD-neigingen komt op je af en steekt van wal met het langste verhaal aller tijden. Het enige waartoe ik dan in staat ben, is dit:

vals lachen

Vals lachen en hopen dat ik niet door de mand val. Maar diep vanbinnen wil ik eigenlijk het kleine kind uithangen en dit doen:

la diva1

Ja, de diva begint haar lelijk kopje op te steken en na het horen van vijf van deze ellenlange verhalen heeft ze ook geen zin meer om zich te verbergen. Dus wat doet ze wanneer ze in de refter moet wachten?

ongeduldig

Maar het gaat pas echt fout wanneer haar trein naar huis vertraging heeft.

20140217_115747

Eenmaal terug thuis kan ik mijn diva-kuren laten varen. Het enige wat ik moet doen, is mijn lipstick verwijderen. En die is niet zomaar de eerste de beste. Het is namelijk Chanel Rouge Allure Velvet in La Diva.

chanel la diva

Deze magenta lipstick is een kleur voor de diva’s onder ons. Als je graag in de massa op gaat of het liefst natuurlijke kleuren draagt, dan zou ik deze kleur niet kiezen. Deze lippenstift zorgt voor een statement lentelip. Op de foto’s draag ik haar met lipliner, maar zelfs als stain zorgt ze voor een krachtig effect. Op mijn lippen lijkt ze nog niet heel fel, omdat ik heel gepigmenteerde lippen heb. Als je van nature licht roze lippen hebt, dan zal je een nog straffere lip krijgen (zoals de swatch uit mijn haul).

Voor de geïnteresseerden zijn dit de andere producten die ik voor deze look gebruikt heb:

Gelaat

Ogen

oog

Lippen

Hoe vaak heb jij een diva-dag? Ik heb er meer dan ik durf toegeven

Rouge Allure Velvet La Diva – Limited Edition – 29.69 euro. O.a. te koop bij Ici Paris XL.

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge