London Wishlist

Volgende week vertrek ik naar Londen, olé! Het is geen definitieve verhuis (ooit komt het ervan, fingers and toes crossed), maar het wordt een korte en krachtige citytrip. Eindelijk kan ik me weer gedragen als een losbandige toerist in die hemelse winkelstraten. Mocht ik miljonair zijn, dan kocht ik Harrods leeg, maar helaas pindakaas: die goudmijn heb ik nog steeds niet gevonden. Maar een mens mag altijd dromen, dus dit is mijn London wishlist!

Boots/Superdrug

Boots

 

 • Charles Worthington Texturising Spray

De mijne is bijna op, dus dan kan ik evengoed back-up’s kopen.

 • Real Techniques Bold Metals

De nieuwe premium lijn van Real Techniques vind ik heel mooi, maar het prijskaartje is aan de hoge kant. Daarom zou ik ze graag in het echt zien, vooraleer ik de knoop doorhak.

 • Rimmel Provocalips

Het Britse merk kost een heel stuk minder in Groot Brittannië, en de Provocalips staan heel hoog op mijn wishlist. Ik heb swatches in het Kruidvat op mijn hand gemaakt, en ’s avonds stonden ze er nog. Ik ben serieus onder de indruk van de nieuwe Provocalips.

 •  Soap & Glory 

Ik hoor alleen maar goeie dingen over dit merk, maar heb nog nooit iets van Soap & Glory geprobeerd. De Sexy Mother Pucker Sticks gaan met mij mee naar huis.

Space NK

Space NK

 

 • NARS All Day Luminous Weightless Foundation 

NARS heeft een nieuwe foundation gelanceerd, en naar ’t schijnt is hij goddelijk. Aangezien dit een medium tot full coverage foundation is, wil ik de perfecte kleur voor mij vinden.

 • ORIBE Dry Texturising Spray 

Ik ben extreem benieuwd naar dit wonderproduct, maar je kan hem nergens online bestellen. In Londen zal ik een heel moeilijke knoop moeten doorhakken: koop ik de kleine versie en probeer ik die eerst uit, of koop ik onmiddellijk drie flessen, zodat ik voldoende back-up’s heb voor een jaar?

 • Hourglass Eyeshadow Palettes

Ze zien er beeldig uit, maar ik weet niet of ze hun hoge prijskaartje waard zijn. Een swatch op mijn hand zal me veel duidelijk maken.

 • Kevyn Aucoin Sculpting & Celestial Powder

Naar ’t schijnt het beste contour en highlight poeder op de planeet, maar de contour-kleuren zien er heel donker uit. Ik ben benieuwd!

Harrods/Selfridges

selfridges

 

 • Estée Lauder Advanced Night Repair II

Je kan dit product inderdaad ook in België kopen, maar in Groot Brittannië kan je het Advanced Night Repair serum in een 100 ml fles kopen. En jazeker: dit komt een stuk voordeliger uit.

 • SUQQU brushes

De vorige keer stond ik te oeh’en en aaw’en, toen ik de SUQQU borstels aanraakte. Ik heb nog nooit zulke zachte borstels gevoeld. En als Japanners in één ding goed zijn, dan is het wel in borstels vervaardigen.

De borstels zijn extreem duur (de poederborstel kost bijvoorbeeld 168.00 pond, auw), maar ik zie Lisa Eldridge bijna niets anders gebruiken.

 • Tom Ford lipstick

Ik heb nog nooit een Tom Ford lippenstift gekocht, en dat moet dringend veranderen. ’t Is de moment, ik voel het.

Om mijn bankrekening een beetje te ontzien, zal ik uiteraard niet alles kunnen kopen. En aangezien ik in april een citytrip maak naar een stad met Sephora, moet ik harde keuzes maken. Hoe dan ook kijk ik reikhalzend uit naar mijn bezoek aan Londen. Het lijkt alsof ik constant zal shoppen, maar zo zal het niet zijn . Ik ben een shopping-beest en in twee uren moet ik toch wel rond zijn. De Space NK zit tegenover Harrods, dus zo sla ik twee vliegen in één klap. En Boots: die kom je nu eenmaal overal tegen. Hebben jullie nog aanraders qua activiteiten voor mij? Wat moet ik zeker zien of doen? Laat maar weten!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

26 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge