Mini NARS Mini’s Haul

Wat vind ik belangrijk in een webshop? Aanbod, competitieve prijzen, snelle verzending en voornamelijk: bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. En vooral op deze laatste eigenschap scoort de Europese NARS-website heel hoog.

Eind januari bestelde ik het NARSissist-palette op hun website. Een paar dagen later nam de klantendienst contact met me op; door een technische fout was het NARSissist-palette uitverkocht en kon mijn bestelling niet verzonden worden. Diep vanbinnen begon ik te janken als een klein kind. Ik hou van NARS en ik hou van neutrale oogschaduw en dit palette had het allebei. Maar de klantendienst liet me weten dat het palette in april opnieuw in stock zal zijn (tip voor diegene die ook één zoeken) en dat ze een exemplaar voor mij zouden reserveren. Daarnaast mocht ik als troostcadeau één gratis duo-oogschaduw uitkiezen. Eigen schuld toegeven en mij een cadeau van 34,00 euro toesturen? Hier zit één blije klant.

Zo stond de UPS-man een paar dagen geleden voor mijn deur met mijn NARS-cadeautje. En ja, ik voel me nog steeds zo blij als ik een pakje krijg:

santa

nars haul

Ik koos voor het NARS eyeshadow duo Surabaya. Dit duo is vernoemd naar de Indonesische stad Surabaya op het eiland Java. Met deze info in het achterhoofd kan je al een beeld vormen van de kleuren die je kan verwachten: warm, zwoel en een exotisch. Bon, als ik er volledig voor ga, zie ik Max Havelaar en koffiebonen en zelfs dan zit ik er niet ver naast.

nars duo surabaya

Surabaya is volledig op mijn lijf geschreven: links een bruine kleur met een gele ondertoon en subtiele, gouden glinsters en rechts een heel warme, terracotta-achtige oogschaduw met rode ondertoon en rode glinsters. Groene ogen moeten bij dit duo sprankelen, maar op mijn bruine ogen is het ook niet slecht.

Kim Kardashian heeft gezegd dat Surabaya haar lievelingsduo is en ik begrijp waarom: met deze kleuren creëer je heel eenvoudig die warme, sexy smokey eye. Als je het minder intens wil, kan je een andere oogschaduw op je ooglid gebruiken en één van deze kleuren aan de buitenkant.

Dit duo is zeer gepigmenteerd en de textuur is briljant: beide kleuren zijn zacht, maar niet zo zacht dat ze fall out geven zoals Urban Decay.

nars duo surabaya swatches

Ik vond ook allerlei mini’s in mijn pakje. Geef toe: hoe ontzettend koddig is die mini Orgasm-blush? Mijn oorspronkelijke Orgasm-blush heb ik laten vallen (pijnlijk moment), dus nu kan ik mijn vrolijke mini gebruiken.

nars haul
nars mini orgasm blush

nars illuminator pro prime

Daarnaast kreeg ik ook een mini Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base en een mini Orgasm Illuminator. NARS oogschaduwbasis is compleet transparant en heeft een lichte textuur. Persoonlijk verkies ik een dikkere basis, zoals een MAC Paint Pot.
De Illuminator is een liquid blush/highlighter, die ook in je foundation gemixt kan worden. De textuur is redelijk waterig, waardoor je niet heel veel pigment krijgt.

nars orgasm blush illuminator swatches

Zoals je kan zien, is NARS Orgasm Blush een warme roze kleur met perzik ondertoon en een gouden glans. Orgasm Illuminator is veel warmer en meer perzik. Als je de exacte kleur van Orgasm blush in vloeibare vorm zoekt, dan zal Orgasm Illuminator waarschijnlijk een teleurstelling zijn.

Op deze foto draag ik het oogschaduwduo, Rimmel Match Perfection Foundation, Nars Orgasm blush en MAC Honeylove op de lippen.

nars surabaya

En dan nog wat selfie-fun:

lotd nars

De NARS website kan mij terug verwachten. Ze werken heel klantgericht en verzenden je bestelling heel snel met UPS. Ga jij iets bestellen?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge