Nieuw leven in de familie

Nee, ik ben niet zwanger en heb ook niet onlangs leven gebaard. Maar ik was wel al maanden in blijde verwachting van een klein meisje en twee weken geleden heeft ze haar intrede in het gezin gemaakt. Maak kennis met de nieuwe liefde van mijn leven, puppy Nala.

IMG_6990

Nala is een ros pomeriaantje, ook wel dwergkeeshondje genoemd, en is bijna 11 weken oud. Ik heb ze gekocht bij een betrouwbare kennel, want aan broodfokkerij doen wij niet mee. Waarschijnlijk zal ik de “waarom ben je niet naar het asiel geweest” opmerking krijgen, en het asiel heb ik inderdaad overwogen. Ik zie alle rassen graag, maar ik wil al heel lang een pomeriaan en daarom heb ik ditmaal resoluut voor een bepaald ras gekozen. Toen we jaren geleden een hondje adopteerden uit een asiel, zat daar ook een pomeriaantje. Helaas was het beestje niet heel kindvriendelijk en was ik toen nog een kind. Sindsdien bleef ik maar dromen over een pomeriaan en nu ik lichamelijk volwassen ben, vond ik de tijd rijp voor een pomeriaan.

IMG_6886

IMG_6900

De enige hauls die ik nu nog doe, zijn aankopen voor de puppy. Het enige kapsel dat ik momenteel draag, is hoog omhoog (de puppy eet blijkbaar graag mijn haar). Mijn enige activiteit in mijn vrije tijd, is spelen met de puppy. Daarom is bloggen een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar ik probeer mijn blog-routine weer op gang te krijgen. Blogposts over primers, mijn favoriete foundations, zonnecrèmes en summer-proof make-up komen eraan, maar suggesties zijn zoals steeds heel welkom. Laat ze hieronder weten en ik doe mijn best om ze zo snel mogelijk te schrijven!

IMG_6964

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge