On Its Way

Mijn postbode zal deze week extra veel werk hebben, want de voorbije dagen was ik mijn zelfbeheersing kwijt en moést ik een aantal online aankopen doen. Benieuwd naar wat er onderweg is?

Make-Up

Qua make-up ben ik heel braaf geweest, maar dat heeft een reden Sephora Frankrijk geeft momenteel 20 procent korting, maar ik hoop dat ze tijdens de laatste week ook ditmaal een extra 5 procent korting geven. De Ici Paris XL geeft momenteel ook 25 procent korting bij aankoop van minimum 3 producten, maar de nieuwe YSL en Dior foundations kosten daar net wat meer. Wikken en wegen!

Wat ik wel al besteld heb, is mijn favoriete setting poeder: MAC Set Powder. Een paar weken geleden heb ik mijn pot opgebruikt, en sindsdien gebruik ik poeders die ik nog liggen heb. Elke dag denk ik: had ik nu maar MAC Set Powder bij me. Een re-buy werd een no-brainer.

Pro-InvisibleSetPowder (Copy)

Bij Boozyshop bestelde ik ook de nieuwe Nic’s Picks set van Real Techniques. Ze zijn zilver-kleurig, ze zijn shiny, ze zijn diervriendelijk (ja, ik hou me nog steeds aan mijn voornemen): ik moest ze hebben. Onderweg legde ik ook een nieuwe Sleek Eyebrow Stylist in mijn winkelmandje. Wederom geprobeerd een volwaardige vervanging te vinden, en wederom gefaald.

bestelling (Copy)

Clothes

Al een jaar ben ik op zoek naar de perfecte, zwarte blazer. Ik kan niet leven zonder een zwarte blazer! Al sinds mijn zestiende heb ik standaard één zwarte blazer in mijn kast hangen. Maar sinds ik mijn vorige versleten heb, vind ik geen vervanging. Ik heb een stevig “balkon”, dus getailleerde kledij past meestal niet rond de heuvels, maar wel in de taille en rond mijn heupen. Met de jaren heb ik ontdekt dat Britse winkelketens curve-vriendelijke patronen hebben. ASOS, New Look, River Island, Primark, Dorothy Perkins: ik weet niet hoe ze het doen, maar op de één of andere manier kan ik me altijd in hun kleding persen.

Bij de Britse online shop BOOHOO zag ik onlangs deze cape blazer. Oké, het is geen klassiek model, maar een cape vind ik wel leuk. Rondlopen als Dracula lijkt me een fijne gebeurtenis! En toen ik Miranda Kerr ook zag flaneren in een cape jas, heb ik één voor mij bij BOOHOO besteld.

PicMonkey Collage (Copy)

En aangezien BOOHOO vorig weekend 15 procent korting gaf, kocht ik ook deze diadeem met bloemen uit de solden. Wanneer ik mij ontschmink, draag ik altijd een diadeem om mijn haar zo ver mogelijk uit de buurt te houden. En aangezien mijn kattenoren-diadeem het begeven heeft, zal ik het ditmaal met bloemen proberen.

De volgende stop werd de New Look. Ik ben één van die mensen die weigert veel geld aan ballerina’s uit te geven. Waarschijnlijk heb ik een raar loopje, want ik verslijt ballerina’s als geen ander. Veel geld uitgeven aan schoenen die ik na 4 maanden moet weggooien, lijkt me overbodig. Om de nazomer nog met ballerina’s door te komen, bestelde ik bij de New Look deze zwarte, pointed ballerina’s. Ze zijn niet extreem mooi, maar ze zijn zwart, ze zien er comfortabel uit en ze passen overal bij.

322192501D1 (Copy)

Ik heb al mijn hele leven een obsessie met bont. The real deal zou ik nooit dragen (wederom niet diervriendelijk), maar met een goeie faux fur word ik graag gezien. In de H&M had ik een prachtig exemplaar gezien (voor de liefhebbers: het hing in de DIVIDED-afdeling), maar mijn maat was uitverkocht. ASOS heeft ook een paar exemplaren in stock, maar ik weiger veel geld aan zoiets uit te geven. Tussen jij en ik gezegd: ik ga het waarschijnlijk toch niet durven dragen. En toen zag ik in Gent St. Pieters een reclamebord voor de nieuwe herfst-collectie van de C&A. Ik shop werkelijk nooit in de C&A, maar ik had eventjes een brain fart en kon enkel aan de C&A denken. Blijkbaar hebben ze nu ook een webshop, en daar zag ik dit bontvestje hangen. 29,00 euro leek me een goeie deal en als nieuwe klant kreeg ik ook 10 procent korting.  We zullen zien!

Negeer de opzichtige blouse onder het bontvestje

Negeer de opzichtige blouse onder het bontvestje

De C&A heeft blijkbaar ook veel basic t-shirts aan een lage prijs. Ik heb nul basic t-shirts in mijn kast hangen, dus ik bestelde er twee.

En de laatste aankoop is van Urban Outfitters. Ik hou van zwart, ik hou van wit, ik hou van sjaals: deze houndstooth sjaal moest van mij worden. In september krijg je ook 10 procent korting met de code SEP14, dus het werd nog een goeie deal ook!

urban outfitters (Copy)

Nu ben ik nog op zoek naar de perfecte enkellaarzen met hak. Voor de platte dagen staan een paar Serena Doc Martens en gepersonaliseerde Nike’s hoog op de wishlist. Dan nog een zwarte, ripped jeans van ASOS en ik ben klaar voor de herfst!

Hebben jullie al geshopt voor het nieuwe seizoen? En ben ik de enige die altijd op zoek is naar kortingscodes

PS: toen ik de foto’s zag van de cape blazer, de diadeem, de sjaal en het bontvestje bij elkaar zag, dacht ik: wat een afschuwelijke combinatie

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

24 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge