Party Hardy

Ik woon in een stad, waar tijdens het laatste weekend van augustus alle snobs, semi-bv’s, huisvrouwen met grote hoofddeksels, Johnny’s met hun Marina’s, en ook ikzelf naar het centrum afzakken. Dan is het een ganse week foor, met vandaag als afsluiter de paardenkoers. Rarara, waar zou ik wonen .

De paardenkoers laat ik altijd aan mij voorbij gaan, aangezien ik dit geen diervriendelijk evenement vind. Maar naar de randactiviteiten (ja, die zijn er ook) ga ik wel. Gratis Guga Baúl zien: graag!

En bon, ik kan nu eenmaal niet zonder make-up ten tonele verschijnen. Ex-lieven, oud-klasgenoten, je zatte nonkel: je loopt ze er allemaal tegen het lijf. Daarom steek ik dat weekend een tandje bij in het make-up departement. Dit is de look die ik gedragen heb:

IMG_0855_Perfect365-0021

Geen feest is compleet zonder glitter! En ik ging niet voor gesofisticeerde, micro-glitter. Oh nee, ik heb de chunky glitter van MAC in Gold gebruikt. Als basis gebruikte ik MAC Paint Pot in Painterly. Om de glitter te doen plakken, heb ik hem gefoild met MAC Fix+. Daarna heb ik ‘m met mijn vinger op mijn oogleden geduwd. In de outer V en crease zit een mix van MAC Sketch en NARS Night Clubbing. Tot slot heb ik wat kohl in de waterlijn en onder mijn ogen toegevoegd. De mascara is Diorshow New Look.

IMG_0756_Perfect365 (Copy)-001

Aangezien de ogen voor een statement effect zorgden, heb ik de rest zo simpel mogelijk gehouden. Mijn wenkbrauwen heb ik een beetje ingevuld met KIKO Brow Marker en doorgekamd met MAC Brow Set.

Op mijn huid zit de nieuwe Catrice Nude Illusion foundation. Onder mijn ogen heb ik Dior Nude concealer gebruikt. Mijn onzuiverheden en hyperpigmentatie zijn verdwenen met MUFE Full Cover concealer. Alles is afgepoederd met MAC MSF Natural. Mijn wangen heb ik een beetje kleur gegeven met NARS Sex Appeal.

En tot slot zijn er nog de lippen. Die heb ik een stain gegeven met MAC Honeylove. Om mijn onderlip optisch te vergroten, heb ik een klein beetje Sweet Bean Slim Lip Pencil van NYX gebruikt.

MAC Gold Glitter vind ik heel mooi, maar ontzettend vervelend om mee te werken. Je hebt een paar lagen glitter nodig vooraleer het je oogleden bedekt en bij het blenden valt de helft naar beneden. En glitter in het oog is een uitzonderlijk pijnlijke situatie. De fall-out op je huid kan je wel makkelijk verwijderen met wat plakband.

Wat vinden jullie ervan? En leveren jullie ook een extra inspanning bij speciale gebeurtenissen?

PS: waarom lukken Instagram selfies qua hoek en compositie altijd beter dan foto’s met een gewone camera? Ik heb echt 100 foto’s moeten nemen, en dan zie ik er nog half gedrogeerd uit. Als iemand de reden ontdekt heeft, laat maar weten

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

47 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge