Prettiest Products In My Stash

Laten we er geen doekjes omwinden: ik ben al verkocht wanneer ik een mooie verpakking zie. En wanneer dat product limited edition is, spurt ik naar mijn dichtstbijzijnde parfumerie (een mens heeft ook wat cardio-oefeningen nodig, hé). Ik moet het product niet swatchen, want diep vanbinnen weet ik toch dat ik dat mooie doosje in mijn gretige pollen moet krijgen.

En zo heb ik met de jaren een hele resem mooie doosjes verzameld. Soms haal ik er enorm veel plezier uit om gewoon naar dat glimmende ding te gapen. Ik moet het niet gebruiken; het doosje vasthouden geeft me al heel veel vreugd. Omdat de meeste schitterende doosjes limited edition waren, wil ik ze niet reviewen. Jullie kunnen ze toch niet meer kopen, en het zou alleen maar tot frustratie leiden. Maar het voelde ook niet goed om ze nooit – letterlijk – in the picture te zetten. Haal de jaloerse bok in jezelf naar boven, want vandaag toon ik je de mooiste producten uit mijn make-up kabinet.

DIOR

Niemand begrijpt het concept “limited edition” beter dan Dior. Het is altijd een helse zoektocht om bepaalde producten te pakken te krijgen. Vorig jaar lanceerde Dior bijvoorbeeld de Diorific Poudre Compacte Illuminatrice Parfumée (da’s een mond vol). Kort samengevat: het zijn highlighters die ruiken naar J’Adore. Ze werden niet in België verkocht, dus ik heb ze bij Selfridges moeten bestellen. Ik kon niet kiezen, dus ik heb beide kleuren gekocht. De highlighters zijn niet de beste die ik heb. Ze bevatten heel veel shimmer, wat ik meestal probeer te vermijden. Maar als je een liefhebber bent van Soft and Gentle of Albatross: je waant je in highlighter-hemel als je deze vasthebt.

IMG_7567

Maar who cares? De doosjes zijn goud-kleurig en wegen een ton. Het patroon van het poeder is geïnspireerd op de jurk die Charlize Theron droeg in de campagne voor J’Adore. Mijn innerlijke ekster is altijd blij wanneer ze dit doosje ziet.

IMG_7591

Nog een Dior-product, waarvan ik zeker wist dat ik het moést hebben, is het Golden Jungle palette. Ik hou van Dior, ik hou van luipaard-print en de combinatie is kwijlen met de mond open. Voor de liefhebbers van dit palette: ik heb het tijdens de vorige solden in de Inno zien liggen. Misschien komt het in januari weer naar boven.

IMG_7634

En nog eentje om de Dior-reeks af te sluiten: de Nude Glow Bronzer. Het was ook een limited edition product en lijkt in de verste verte niet op de huidige Nude bronzers. Ik heb de kleur Aurora ook tijdens de solden in de Inno kunnen kopen (mocht je het nog niet weten: de Inno is the place to be tijdens de solden) en het is de perfecte kleur voor mij tijdens de winter.

IMG_7642

CHANEL

Chanel moet het niet hebben van de verpakking, maar wel van de print op het product. Ik ben een sucker voor mooie highlighters, en Chanel speelt daar slim op in. De eerste schoonheid is de Lumière Sculptée de Chanel uit 2011. Ik heb hem ook tijdens de solden in de Ici Paris XL kunnen kopen. Het patroon begint bij mij te verdwijnen, maar in het begin was het een waar kunstwerk.

IMG_7703

En dan de highlighter die ik bijna niet durf gebruiken, omdat ik hem veel te mooi vind: de Poudre Signée de Chanel. Echt waar: ik heb nog nooit zoiets moois in mijn leven gezien. De nieuwe Camelia de Plumes Highlighting Powder die nu in de winkel ligt, ziet er ook heel mooi uit, maar kan voor mij niet tippen aan deze Poudre Signée.

IMG_7668

MAC

MAC: ze zijn bijna de uitvinders van de limited edition-collecties. Elke maand worden we overladen met nieuwe collecties, en ik vind het eerlijk gezegd een beetje overweldigend. Producten waarbij de verpakking een andere twist gekregen heeft, vind ik meestal niet fantastisch. Ik ben een muggenzifter op dat vlak en wil dat alles in mijn stash dezelfde vorm en kleur heeft.

IMG_7713

Maar bij één collectie heb ik me toch laten gaan, en dat was bij de Rihanna x MAC. Rose gold: ’t is ongeveer mijn lievelingskleur. En toen de vier kleuren in het palette me ook aanspraken, moest ik het Her Cocoa palette wel bestellen.

YSL

Bij YSL koop ik alleen gezichtspoeders die limited edition zijn. Vraag me niet waarom, maar ik heb werkelijk geen enkel permanent YSL-poeder in mijn collectie zitten.

De highlighter van vorige lente is ster-product nummer één. En hij is ook een beetje speciaal voor mij, want hij was één van de eerste reviews op mijn blog. Waar is den tijd …

IMG_7727

Nummer twee is de Palette Couture bronzer. Er werd gezegd dat de kleur zich aanpast aan je huidskleur, maar dat was vooral een verkooppraatje. Sowieso vind ik de giraffen-print (of zo noem ik het toch) heel geslaagd.

pretty products

 ESTEE LAUDER

En dan nog eentje om het af te leren. Vorig jaar bracht Estée Lauder de fantastische Violet Underground collectie uit. Tot dan vond ik Estée Lauder eerlijk gezegd een beetje saai, maar deze collectie veranderde mijn mening. De collectie was geïnspireerd op de avant-gardistische rockgroep The Velvet Underground. De volledige collectie straalde een rock-vibe uit en alle producten kregen een paars tintje. En het hielp ook dat ze een prachtig Aziatisch model gebruikt hadden.

IMG_7735

Ik heb zowel een lippenstift als het oogschaduw-palette gekocht. De lippenstift draag ik nog heel vaak en het oogschaduw-palette: dat was liefde op het eerste gezicht. Smokey kleuren met een hint van fuchsia: niemand heeft ooit een beter oogschaduw-palette samengesteld.

Hebben jullie ook één van deze producten in jullie bezit? En welke producten laten jouw hart sneller slaan?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

32 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge