Review | Ardell Demi Wispies

Ik zit in een zware valse wimpers fase. Ik kan maanden mijn valse wimpers links laten liggen, maar opeens gebeuren er rare kronkels in mijn hoofd en ben ik jaloers op iedereen met een volle bos wimpers. Aangezien die wimpers van nature nooit bij mij zullen groeien en ik bang ben van wimperextensions, moet ik wel valse wimpers gebruiken. Ik heb al uitgebreid beschreven hoe ik valse wimpers aanbreng, maar vandaag zet ik mijn favoriete valse wimpers in de schijnwerpers, namelijk de Ardell Demi Wispies!

IMG_0240

Al jaren hoorde ik op YouTube en las ik op blogs hoe fantastisch de Demi Wispies zijn, maar helaas kan je ze nergens kopen in België. Een paar maanden geleden liet ik zes paar overvliegen uit de VS, en sindsdien heb ik al zestien paar nieuwe Demi Wispies besteld.

De Demi Wispies zijn mijn droom-wimpers: ze zijn lang, maar voor mij zeker niet te lang. Ik heb veel ruimte tussen mijn wimperrand en mijn wenkbrauwen (toch één voordeel aan platte oogleden), dus ik kan een serieuze hoeveelheid lengte appreciëren.

IMG_9997

Ze hebben een feline shape, maar ze geven ook geen absurde katten-ogen. Ze staan op een doorzichtige band, waardoor ze – in combinatie met transparante wimperlijm –  onzichtbaar worden.

En op de koop toe brengen ze verschrikkelijk makkelijk aan, voel ik ze niet zitten en zijn ze herbruikbaar. Ik heb al veel valse wimpers uitgeprobeerd, en de Demi Wispies zijn de meest gebruiksvriendelijke van de hoop.

IMG_9980

Voor een natuurlijk effect met net dat beetje va-va-voom zijn de Demi Wispies ideaal. Bij mij geven ze genoeg vulling, zodat ik zelfs met mijn korte wimpers een indrukwekkend resultaat kan krijgen. Maar mocht je van nature al lange wimpers hebben: dit paar zal je mega-wimpers geven.

Ondertussen heb ik nog wat andere valse wimpers geprobeerd, maar ik keer altijd terug naar de Demi Wispies. Wanneer je ze in bulk op eBay of Amazon koopt, vallen ze prijs-gewijs ook goed mee, dus ik denk dat ik mijn zoektocht naar het perfecte paar valse wimpers in schoonheid kan beëindigen. Hebben jullie de Demi Wispies al geprobeerd?

Prijs
Prijs is afhankelijk van de verkoper en de hoeveelheid die je koopt. Voor acht paar heb ik 17.99 dollar/16.19 euro betaald. Da’s ongeveer 2.00 euro per paar.
Waar te koop
eBay, Amazon. Ik heb ze besteld bij deze verkoper.

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

Tags

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge