Review | Daniel Sandler Watercolour Blush in Cherub

Een mens raakt snel verveeld. Powder blush, mineral blush, cream blush: ik heb ze allemaal geprobeerd en toch ben ik steeds op zoek naar nog iets beter. En toen kwam hij: Daniel Sandler met zijn Watercolour Blush. Uiteraard moest ik de kleur Cherub kiezen. En deze cherubijn heeft nooit spijt van deze aankoop gehad.

daniel sandler watercolour blush cherub

Zoals de naam doet vermoeden, is Daniel Sandler Watercolour Blush een water-based product. Net zoals bij water-based foundations, zoals MAC Face and Body, krijg je water, pigment, siliconen en nog wat ingrediënten in een fles. Om het water en het pigment te mengen, moet je ze goed schudden voor gebruik. Daarna duw je de kleinste hoeveelheid uit het flesje (ik ben altijd te boertig en heb altijd te veel op mijn hand). Vervolgens breng je nog minder op elke kaak aan en blend je het met je vingers of een borstel. Ik breng het altijd aan nadat ik mijn foundation heb aangebracht, en voor ik mijn gezicht afpoeder. Wanneer je meer kleur nodig hebt, kan je ze makkelijk opbouwen. Je krijgt wat tijd om de blush naar de juiste plek te manoeuvreren, maar wanneer ze droog zijn, krijg je ze niet van je gezicht.

daniel sandler watercolour blush cherub

Het resultaat is absurd natuurlijk, fris en jong. Doordat ze water-based zijn, leggen ze geen dikke laag op je gezicht. De kleur Cherub helpt ook bij het realiteits-gehalte. Cherub is een dusty pink met een zilver micro-shimmer. Wanneer je het uitduwt, zie je de micro-shimmer, maar die is niet heel merkbaar op het gezicht. Je kaken krijgen wel de gezonde gloed van een verliefde 14-jarige.

De blush loopt voor zijn leven.

De blush loopt voor zijn leven.

Daniel Sandler Watercolor Blush is een schot in de roos. Ze zijn eenvoudig om mee te werken, blijven uren zitten en zien er ongelofelijk natuurlijk uit. Heb jij ze al geprobeerd?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

30 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge