Review – MAC 138 brush

MAC omschrijft zijn 138 brush als: “een ronde kwast van uiterst zachte, natuurlijke vezels, met een ietwat scherpe punt en ronde, schuine kanten. Speciaal ontworpen om beter te kunnen vormgeven. Gebruik de schuine kant om de contouren van vlakke gezichtszones vorm te geven.”

mac borstel 138

Maar deze schoonheid kan zoveel meer dan contouren. Als ik één gezichtskwast kon kiezen, zou dit hem zijn. Zijn multifunctionaliteit kent geen grenzen. Setting powder, blush, bronzer, highlight, contour: alle poeders die je op je gezicht wil, brengt hij moeiteloos aan. Aangezien deze kwast uit natuurlijke haren bestaat, gebruik ik hem niet voor cream-producten. Van personen die wilder leven dan ik en deze kwast ook voor cream-producten gebruiken, heb ik vernomen dat hij ook dan uitmuntend presteert.

mac close up

Dankzij de fijne punt kan je heel precies highlighter aanbrengen en minder makkelijke plaatsen eenvoudig bereiken (rond de neus, onder de ogen).

Blush, bronzer en contour breng je aan door de punt in je product te deppen. Daarna zet je de punt op je gezicht en gebruik je wat meer druk, waardoor de bolle vorm het product voor je blendt.

Bij het aanbrengen van setting powder heb je “deppers” en “draaiers”. Ben je een depper? Draai dan de zijkant van de kwast in je poeder en duw het op je gezicht. Ben je een draaier? Dan breng je opnieuw het product aan op de punt en draai je het product op je gezicht.

Ik heb deze borstel al een aantal jaren en hij lijkt zo goed als nieuw. De haren blijven zacht en de vorm is nog niet verloren gegaan. Na het wassen trek je de haren in vorm en als de borstel toch te bol wordt, kun je een brush guard gebruiken.

Hoeveel ben je aan deze borstel kwijt? 57.00 euro. Heb jij het ervoor over?

Te koop bij MAC Cosmetics

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

Our Rating

9

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge