Review | MAC Girl About Town

Bij MAC heb ik een paar chou’kes. Producten die mijn dagelijkse make-up bak nooit verlaten en die ik keer na keer opnieuw zal kopen. Bij lippenstift staat Honeylove op de eerste plaats, maar deze Girl About Town staat netjes op plaats twee. Elke lente haal ik ‘m naar boven en dit jaar is het weer zover. Daarom vandaag een review over Girl About Town.

IMG_6309 (Copy)

Girl About Town heeft de beste MAC formule gekregen. Het is namelijk een Amplified Creme lipstick. En zo weet je onmiddellijk de belangrijkste eigenschappen van deze lijn . Ze zijn heel creamy, maar ook ongelofelijk intens. Met Girl About Town heb je heel weinig product nodig om een full coverage effect te krijgen. Wanneer ik een heel klein beetje product aanbreng op mijn onderste lip, kan ik met die hoeveelheid een stain aanbrengen op zowel mijn bovenste als onderste lip.

IMG_6376 (Copy)

Qua kleur is Girl About Town inderdaad een meisjes-kleur. En dan nog liefst voor een meisje die in ’t stad woont. Ik woon op het platteland en een felle blue-based fuchsia lip zie je hier niet vaak passeren . Toch draag ik hem met heel veel plezier, want Girl About Town fleurt onmiddellijk mijn gezicht op. De koele basis balanceert het gele pigment in mijn huid, en geeft me een frisse uitstraling.

Ik draag Girl About Town het liefst als stain, maar voor het dramatische effect is hij full on ook prachtig. Een roze blush, een winged liner, veel wimpers en je bent klaar.

IMG_6136 (Copy)

Girl About Town: ’t is een klassieker en terecht. Wat vinden jullie ervan?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

23 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge