Review – MAC Honeylove Lipstick

De magische first times, die vergeet je nooit. Je eerste lief, je eerste job, je eerste huisdier en … je eerste MAC-lippenstift. Die eerste keer wanneer je vol nieuwsgierigheid – maar evengoed stijf van de zenuwen – de glazen deur van die make-up tempel opent en voorzichtig binnengaat. Wanneer je overweldigd naar alle netjes uitgestalde oogschaduw en lippenstift kijkt. En wanneer je daarna – nu nog meer op van de zenuwen – die make-up artists moét aanspreken. En die eerste keer wanneer je uiteindelijk vol trots met dat hippe, maar onhandig zwarte zakje vol make-up spulletjes naar buiten gaat.  Bij mijn eerste keer kwam ik buiten met deze Honeylove lippenstift. Het is mijn meest geliefde lippenstift, mijn favoriete MAC-product (weliswaar niet compleet objectief beoordeeld) en een juweel dat te weinig in schijnwerpers wordt geplaatst. Daarom zal ik vandaag deze lippenstift met veel liefde bespreken!

IMG_5666

MAC Honeylove is een permanente en non-PRO matte lipstick. Ik hou van matte lippen, en MAC ’s matte lippenstiften behoren tot mijn favorieten. Ze zijn ontzettend gepigmenteerd, brengen makkelijk aan en blijven heel lang zitten. Sommige mensen vinden ze te droog, maar daar heb ik nooit last van. Zolang je lippen voldoende gehydrateerd en geëxfolieerd zijn, zou je weinig problemen moeten ondervinden.

Honeylove wordt op de webshop omschreven als “licht beige met vleugje rood”. Laten we eerlijk zijn: MAC mag iets meer hun best doen bij de omschrijving van hun producten. Honeylove is een warme en medium beige kleur, maar door “het vleugje rood” wordt de kleur wat menselijker en heb je geen onnatuurlijk beige lippen. Maar laat je ook niet misleiden door “het vleugje rood”: dit is geen pinky nude.  Als je een heel koele huidskleur hebt, dan zal Honeylove te warm zijn.

IMG_5685

Honeylove is mijn perfecte nude. Het is geen ‘ik-lijk-dood-met-deze-lippenstift’ – kleur, en daar was ik ook naar op zoek. Aangezien ik heel gepigmenteerde lippen heb, krijg ik ofwel geen nude effect met een nude lippenstift, ofwel krijg ik té veel effect en lijk ik dood. Honeylove houdt de kerk in het midden en is een gesofisticeerd nude.

Van links naar rechts: MAC Honeylove - MAC Creme Cup - MAC Hue - MAC Kinda Sexy

Van links naar rechts: MAC Honeylove – MAC Creme Cup – MAC Hue – MAC Kinda Sexy

Als je al een heel lichte kleur van lippen hebt, dan zal Honeylove waarschijnlijk te donker voor je zijn. Als je daarentegen op zoek bent naar donkere versie van Honeylove, dan kan ik Velvet Teddy ten zeerste aanraden.

Je kan mij met deze lippenstift hierhier en ook hier zien. Ik zal Honeylove keer op keer opnieuw kopen en bij elke smokey eye weer bovenhalen. Als honing voor een bij, dat is Honeylove voor mij

IMG_3068 (Copy)

MAC Honeylove Lipstick – 18.50 euro. Te koop bij MAC Cosmetics

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge