Review – Miss Dior Blooming Bouquet

Open eender welk tijdschrift en je zal gegarandeerd een advertentie met Natalie Portman in een goddelijke Dior-jurk zien. Dior heeft namelijk een nieuwe geur toegevoegd aan de Miss Dior-lijn: Miss Dior Blooming Bouquet. Wordt dit mijn nieuwe signature geur?

miss-dior-blooming-bouquet-miss-dior

Ik ben geen kei in het omschrijven van geuren. Toch wou ik deze eau de toilette de revue laten passeren, enkel en alleen omdat ik het mooiste staaltje ooit ontvangen heb. Mijn mond viel open toen ik deze tester aan de kassa van mijn parfumerie zag staan. Bij het afrekenen werd ik heel lyrisch over de verpakking en wonder boven wonder kreeg ik een doosje mee naar huis!

miss dior blooming bouquet

miss dior blooming bouquet

Ik ben grote fan van mini’s, maar dit doosje neemt mini’s naar een ander niveau. Er is met een scherp oog voor detail gewerkt: de houndstooth print op de doos, het mini Natalie Portman-kleedje, de prachtige trapleuning en tot slot het koddige flesje mét strik.

miss dior blooming bouquet

miss dior blooming bouquet

En in dat flesje zit ook een klein beetje Miss Dior Blooming Bouquet. François Demachy, de parfumeur van Dior, omschrijft deze nieuwe geur als: “Miss Dior Blooming Bouquet is een zijdezacht parfum waaraan de grootst mogelijke zorg is besteed. Geen directe confrontatie. Eerder een halo, die als een aura om je heen zweeft. Het is een cocon-achtig parfum dat de uiterste elegantie van zachtheid in zich heeft”.

Dit is geen goedkope, platte geur. Miss Dior Blooming Bouquet ontwikkelt zich gedurende de dag van bloemig naar fruitig. Eerst word je gecharmeerd door de geur van pioenrozen. Daarna kan je wegdromen bij fruitige noten van mandarijn, abrikoos en perzik. In de kern vind je tot slot een vleugje witte musk.

�

Laat je niet misleiden door de bloemige en fruitige toetsen: Miss Dior Blooming Bouquet is geen kindergeur. Dit is de geur van een elegante vrouw, die verleidelijk, sterk en onafhankelijk is, maar zich diep vanbinnen een dromer waant. Maar het is evengoed een geur voor alle vrouwen die zo willen zijn.

Miss Dior Blooming Bouquet –  61.75 euro (50 ml) of 88.45 euro (100 ml). Onder andere te koop bij Ici Paris XL en Parfumerie Gutmann, oftewel de vriendelijkste parfumerie van het land die me dit doosje gegeven heeft.

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge