Review | NARS – Radiant Creamy Concealer

Monsieur François Nars: die man weet wat ik wil. Alle producten roepen mijn naam en tot op heden heb ik nog geen slecht NARS product in mijn handen gehad. NARS Radiant Creamy Concealer is geen uitzondering. Sinds ik hem eind vorig jaar gekocht heb, gebruik ik hem elke dag. Vandaag dus een hommage aan NARS Radiant Creamy Concealer!

nars radiant creamy concealer custard

NARS Radiant Creamy Concealer is uniek. Ik heb nog nooit eerder een concealer met deze textuur gevoeld. De concealer is zacht, luchtig en inderdaad heel creamy. Wanneer je hem aanbrengt, zie je een zekere glans. Daarna krijg je voldoende tijd om hem te blenden. Wanneer hij droogt, ziet hij er absurd natuurlijk uit. Niet mat, niet dewy, niet cakey: nope, the real deal. Wat setting powder erbovenop, en je kan er een volledige dag tegenaan.

Hij werkt hydraterend, maar zeer veel hydratatie moet je niet verwachten. Het is net genoeg om droge huid (bijvoorbeeld rond een puist of onder de ogen) niet te accentueren. Ideaal!

nars radiant creamy concealer custard

Ik gebruik de kleur Custard. Deze wordt omschreven als: yellow tone for light to medium complexion. In Sheer Glow gebruik ik Deauville. Ik gebruik hem enkel op puistjes en hyperpigmentatie. Met deze kleur krijg ik geen ashy finish, wat wel met andere concealers gebeurt, omdat mijn hyperpigmentatie heel diep is. Hij zou net een tikkeltje lichter mogen zijn, maar dan vrees ik weer voor de ashy finish.

Van links naar rechts: NARS Radiant Creamy Concealer Custard - MAC Moisture Cover Concealer NC 20 - NARS Sheer Glow Deauville

Van links naar rechts: NARS Radiant Creamy Concealer Custard – MAC Moisture Cover Concealer NC 20 – NARS Sheer Glow Deauville

Ik heb enkel een probleem met de verpakking. Die is heel compact, maar de spons applicator vind ik niet het meest hygiënische ding in de wereld. Net omdat ik hem op mijn puisten gebruik, ben ik bang voor bacteriën in mijn concealer. Wanneer je het eerst op je hand aanbrengt en pas daarna op je gezicht, verlies je veel product onderweg.

IMG_0482 (Copy)

Mijn tweede probleem: de dop. Het zwarte stuk van de applicator komt bij mij altijd los. Ik wil niet knoeien met lijm, omwille van het gevaar lijm aan de applicator te krijgen. Ik heb dit nog niet van anderen gehoord, dus waarschijnlijk is de mijne gewoon defect.

IMG_0457 (Copy)

Derde – en laatste – probleem: de tube zelf. Door de lipgloss-achtige vorm weet ik nu al dat ik nooit het laatste beetje product uit de tube zal kunnen schrapen. Spijtig voor die prijs.

Het zijn drie kleine problemen, die ik NARS makkelijk vergeef. Waarschijnlijk zal ik de Radiant Creamy Concealer tot het eind der tijden blijven gebruiken. Welke concealer is jullie favoriet?

Prijs
27.00 euro
Waar te koop
Sephora (FR), Selfridges (GB), NARS (EU). Omwille van NARS’ verkoopsvoorwaarden mogen veel webshops (Space NK, Urban Retreat Beautique, ASOS …) NARS niet internationaal verzenden.

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

32 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge