Review | NARSissist Cheek & Lip Palette

NARS: het is ongeveer mijn favoriete merk in de hele wereld. En met het limited edition NARSissist Cheek & Lip Palette werd die liefde nogmaals bevestigd. Het is nu al zonder twijfel mijn beste aankoop van het jaar, want sinds ik het gekocht heb, heb ik het al elke dag gebruikt.

IMG_5131 (Copy)

In dit compacte palette zitten drie blushes, één bronzer, één highlighter en één lipgloss. Wat heeft een mens meer nodig? Over de vormgeving is goed nagedacht. Onder de drie blushes zitten de bronzer en highlighter. De lipgloss hoef je zelfs niet te verplaatsen wanneer je van blush naar bronzer overschakelt. Binnenin krijg je een grote spiegel en ook de bovenkant is reflecterend. Op reis werd de bovenkant mijn go to – spiegel.

IMG_5104 (Copy)

Laten we beginnen met de bovenste afdeling, waar je de blushes vindt. Alle drie de blushes zijn limited edition, maar NARS zou ze permanent moeten maken. De linkse blush, Enrapture, is een heel natuurlijke kleur op mijn huid. Het is een warme pinky terracotta -achtige kleur, die ik zelfs als bronzer kan gebruiken. De kwaliteit van deze blush is niet teleurstellend, maar hij is niet even goed als de standaard NARS blushes. Wanneer je met een borstel door de blush draait, komt best wel veel poeder los.

IMG_5199 (Copy)

Daarnaast zit Enthralled, een shimmery pinky mauve. Deze blush is niet zo poederig als Enrapture, maar de textuur is dan ook een stuk harder. Dit betekent een paar keer met je borstel over de pan gaan vooraleer je voldoende pigment hebt.

Tot slot hebben we Roman Holiday, oftewel mijn favoriet van de hoop. Een koele pastel-roze kleur die de vermoeidheid uit je gelaat klopt. Qua textuur en finish benadert deze blush de perfectie. Daarnaast is het de meest long-wearing blush die ik al geprobeerd heb. Hij blijft letterlijk een hele dag op zijn plek zitten.

IMG_5219 (Copy)

Daaronder vind je de permanente highlighter Albatross en de bronzer Laguna. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is Albatross helemaal niet mijn favoriete highlighter. Hij is te warm, te golden, te metallic. Kortom: alles met een te ervoor. Maar mocht je van Albatross houden: de kwaliteit in dit palette is even goed als die van de gewone versie.

Laguna is daarentegen één van mijn favoriete bronzers. Hij geeft me die sunkissed glow, zelfs in putje winter. De kleur van Laguna in dit palette is onveranderd, maar de textuur vind ik wat moeilijker om mee te werken.

IMG_5244 (Copy)

En tot slot hebben we nog de lipgloss in Istria, een koele roze kleur met gouden shimmer. Een grote lipgloss-fan ben ik niet, maar deze vond ik best oké. De kleur is iets minder mijn ding (het Geordie Shore-effect is niet ver weg), maar qua textuur bleek het geen plakker te zijn.

IMG_5414 (Copy)

IMG_5255 (Copy)

Dit palette heeft me al veel vreugde gebracht. Vooral het experimenteren met blush-combinaties blijkt volledig mijn dada te zijn (Enrapture in contour + Roman Holiday op de appels = perfectie). In vergelijking met de standaard NARS-producten zijn er een paar minpuntjes, maar voor deze prijs hoor je me helemaal niet klagen. Een standaard NARS blush kost 30.00 euro. Laguna kost zelfs 37.00 euro. Voor dit palette betaal je maar – hou u vast – 41.00 euro. En mocht ik je nog niet overtuigd hebben: vanaf morgen krijg je 25 procent korting op alles bij Sephora Frankrijk! Een betere deal zal je niet vinden.

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge