Review | Rituals Eau des Indes Oriental Essence Parfum

Wie Rituals alleen kent van het doucheschuim en de scrubs: oh, wat heb jij al het één en het ander gemist . Hun Intensive Moisturising Mask is één van mijn favoriete producten tegen droge huid en onlangs vond één van de nieuwe Oriental Essences Eau de Parfums zijn weg naar mij. Maak kennis met Eau des Indes.

IMG_4661 (Copy)

De parfumeurs van Rituals haalden hun inspiratie uit exotische contreien. Ze brengen een ode aan streken, steden en landen uit het Verre Oosten. Zo werden onder andere het serene landschap van de Himalaya en het kleurrijke India in een geur samengevat.

IMG_4680 (Copy)

De geur Eau des Indes neemt je mee naar het authentieke India. Een land vol groene theeplantages, pittige kruiden en panoramische uitzichten. Rituals is er wonderwel in geslaagd de essentie van India in deze geur op te nemen. De aroma’s van bergamot en citrusvruchten brengen je de frisse toets, maar de noten van gember maken van Eau des Indes evengoed een pittige geur. Het rijke bouquet van de witte thee geeft Eau des Indes een interessante gelaagdheid. Dit is een complexe geur, net als India zelf.

IMG_4650 (Copy)

Eau des Indes zou ook een wondermooi cadeau vormen. Alle flesjes van de Oriental Essences Eau de Parfums zitten in één van de mooiste parfum-verpakkingen die ik al gezien heb. Meestal gooi ik de verpakkingen onmiddellijk weg, maar dit doosje heeft een plek op mijn make-up tafel veroverd.

3995-013995_OrientalEssenceCollection

De full-size parfums bevat 50 ml. Daarnaast heeft Rituals travel sizes van alle parfums geproduceerd, waarin 10 ml. product zit. Maar het mooiste cadeautje moet wel het Oriental Essence Collection pakket zijn, dat drie travel sizes van verschillende geuren bevat. En je kent mij: I do love de mini’s :) .

IMG_4628 (Copy)

Rituals heeft een zeer indrukwekkend parfum gecreëerd. Door de frisse toetsen zal ik Eau des Indes meer tijdens de lente gebruiken, dus ik berg het mooie flesje nog een paar maanden op. Hebben jullie de Oriental Essence Parfums al geprobeerd?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge