Review – Sleek Eyebrow Stylist

Mijn wenkbrauwen: die willen niet groeien. Ik heb ze nooit overplucked, en toch lijken ze heel triest. En op de koop toe zijn ze asymmetrisch. Met mijn wenkbrauwen heb ik het niet echt getroffen, dus wenkbrauw-producten zijn meer dan welkom!

Wanneer ik heel veel tijd heb, ga ik minutieus te werk en gebruik ik een wenkbrauw-stift om haar per haar bij te tekenen. Maar op werkdagen wil ik zo snel mogelijk klaar zijn. En de voorbije maanden greep ik telkens naar hetzelfde potlood, namelijk Sleek Eyebrow Stylist.

sleek eyebrow stylist

Mijn potlood is bijna op, maar ik weet 100 procent zeker dat ik een nieuw exemplaar zal aanschaffen. De kleur Dark is ideaal: koel donkerbruin dat prima bij mijn zwarte haren past. Door de platte vorm werkt de Eyebrow Stylist ook ontzettend snel en best wel accuraat.

Dat is het maximum dat ik er nog kan uitdraaien

Dat is het maximum dat ik er nog kan uitdraaien

Dit was de eerste keer dat ik een plat twist-up wenkbrauwpotlood kocht. Hourglass en Tom Ford krijgen niets dan lof voor hun twist-up wenkbrauwpotloden, maar eerlijk: 30 euro voor een potlood vind ik te veel geld. Toen Sleek op de proppen kwam met hun budget-variant, heb ik het uiteraard gekocht. Aan de ene kant zit het product, aan de andere kant een spoolie. In het begin stond ik wat sceptisch tegenover de vorm: het potlood is best wel dik. Maar als je goed kijkt, heeft het potlood eigenlijk de vorm van een driehoek. Met de dikke onderkant kan je makkelijk inkleuren en met de spitsige hoek kan je fijne haartjes tekenen. Ideaal!

sleek eyebrow stylist

De formulering is geniaal. Het product is niet te waxy, maar het brengt wel heel vlot aan. Je krijgt veel pigment, maar nooit een onblendbare streep. En het beste aan de hele zaak: dit potlood blijft oneindig lang zitten. Andere potloden vervagen bij mij tegen het eind van de dag, maar Sleek Eyebrow Stylist zit ’s avonds nog perfect op zijn plek.

Hmm, welke kant zou zonder potlood zijn?

De natuurlijke wenkbrauw: daar doe ik niet aan mee. En voor de aandachtige kijker: ik draag inderdaad geen foundation.

En blijkbaar groeien er wel baby-haartjes boven mijn wenkbrauw.

En blijkbaar groeien er wel baby-haartjes boven mijn wenkbrauw.

Deze Eyebrow Stylist is weer een schot in de roos van Sleek! Welke wenkbrauwpotloden krijgen jouw voorkeur?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

22 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge