Review | Tom Ford Eye Color Quad in Cognac Sable

Willen of niet, iedereen houdt van luxe. En luxueuzer dan Tom Ford kan je bijna niet gaan. Zijn kleding en handtassen kosten een rib uit mijn lijf, maar zijn make-up kan ik nog net betalen. Vorige winter kocht ik zijn Cognac Sable Eye Color Quad, maar is het de moeite waard?

IMG_4466 (Copy)

Ik zal het eventjes kort samenvatten: ja, voor mij is hij zijn prijskaartje waard. Wanneer je dit palette in je handen hebt, voel je je de koningin te rijk. Het prachtige donkerbruine doosje is afgewerkt met goudkleurige details. Wanneer je het sluit, maakt het die hemelse magnetische klik. En wanneer je het opent, komen vier superieure oogschaduwen je tegemoet.

IMG_4481 (Copy)

Over de samenstelling van de kleuren is zorgvuldig nagedacht. Het zijn niet de meest originele kleuren in de wereld, maar ze zijn wel alle vier ontzettend mooi. De eerste oogschaduw is een shimmery beige highlight met een gouden ondertoon. Daarnaast vind je een pressed glitter eyeshadow met de beste textuur op deze wereld, want je krijgt pigment, glitter en geen fall-out. Daaronder zitten nog twee kanjers: links een chocoladebruine kleur met een fijne roest-achtige shimmer. De kleur van deze shimmer past perfect bij de pressed glitter eyeshadow. Rechts vind je een koele donkerbruine, bijna taupe kleur met een grotere zilver shimmer.

Dit is een multifunctionele quad, moet ik toegeven. Met de highlighter en één van de bruine kleuren kan je een makkelijke everyday look creëren. Met enkel de donkere kleuren heb je een smokey look in no time. Voeg er wat glitter bij, en het feest is compleet.

Deze quad is ontzettend fijn gemalen.

Deze quad is ontzettend fijn gemalen.

De textuur van alle oogschaduwen is ongeëvenaard. Zacht, gepigmenteerd, makkelijk te blenden en zonder fall-out. Deze oogschaduwen kan ik met geen enkel ander merk vergelijken. Ze zijn uniek op deze markt, maar daar betaal je ook voor.

20141004_093716 (Copy)

Wil je deze herfst ook baden in luxe? Zoek niet verder. Pink een traantje weg wanneer je aan de kassa staat, maar daarna zal je nooit meer terugkijken.

Prijs
63.00 pond (ongeveer 81.00 euro, auw)
Waar te koop

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

48 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge