Rondneuzen in mijn stash – Yea or Nay?

Ik ben gek op stash video’s en blogposts. Als ik zoveel make-up bij elkaar zie, gaat mijn hart sneller slaan. En ik ben ook een grote curieuzeneus: wat hebben anderen in hun bezit? Hoe bergen ze alles netjes op? Welke merken gebruik ze het liefst?

make-up stash

Nu ben ik met het idee aan het spelen om ook een stash post online te zetten, maar weet ik niet hoe jullie hier tegenover staan. Ik weet dat sommigen stash artikels haten, omdat ze vinden dat die persoon alleen maar wil stoefen. Daarom mijn vraag van de dag aan jullie: wat vinden jullie hiervan? Willen jullie mijn stash online zien?

images

En nu ik toch een halve enquête aan het afnemen ben: hoe willen jullie dit zien? Willen jullie alles in één blogpost? Of liever in een video? Zie je liever categorie per categorie (foundations, oogschaduw …) of merk per merk? Willen jullie alles zien (make-up, haarverzorging, huidverzorging …) of enkel mijn make-up? Of is er enkel interesse in mijn opberg-systeem? Of interesseert dit allemaal je geen snars?

Aangezien we nog steeds in een democratie leven, hebben jullie uiteraard inspraak in deze materie. Ik lees graag jullie mening en andere suggesties in de comments!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

Tags

32 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge