Small Cult Products

Klein maar dapper: dat is het thema voor vandaag! Over sommige producten kan ik ellenlange blogposts schrijven, maar bij andere gaat dat net niet. Hoe lyrisch kan een mens over een ieniemienie potlood-slijper of een pincet worden? Ik kan weinig woorden aan deze kleine cult-producten besteden, maar het zou oneerlijk zijn om ze nooit te bespreken. Daarom heb ik ze gebundeld en treden ze vandaag als een front naar voren!

Tweezerman tweezers

IMG_6839 (Copy)

Zeg nooit zomaar pincet tegen een Tweezerman . Dit is de Rolls Royce van de pincetten. Als je ze nog nooit gebruikt hebt, denk je dat Tweezerman-fanaten ontzettend overdrijven. Maar dan kraak je, en spendeer je 15.00 euro aan dat mini-ding. En vanaf het magische moment, wanneer je dat eerste wenkbrauwhaartje met een Tweezerman trekt, weet je: ik heb hier een klasse-bak vast.

Een Tweezerman werkt snel, accuraat en is daarom minder pijnlijk. Probeer het. Meer kan ik niet zeggen.

NARS potloodslijper

IMG_6817 (Copy)

Ik kan niet leven zonder een potloodslijper. Vooral bij mijn wenkbrauw-potloden en lip-potloden wil ik altijd een scherpe punt. Momenteel heb ik eentje van NARS, maar uiteraard hebben andere merken ook een potloodslijper in hun assortiment zitten. Die van NARS heb ik heel graag, omdat hij heel stevig is. Zijn “opvangbakje” (hoe noem je dat) kan veel geslijp opvangen, dus je moet hem niet veel legen. En daarnaast is het een goeie aankoop om net over het minimum-bedrag voor gratis verzending op de NARS-website te gaan.

MAC luxury powder puff

IMG_6823 (Copy)

Ik heb één van MAC, maar ’t is wederom zo dat andere merken ook een powder puff hebben. Die van MAC kost wat meer, maar je mag hem ook wassen. Grote bonus!

Een powder puff vind ik ontzettend handig. Als ik bijvoorbeeld een winged liner zet, leunt mijn hand op mijn kaak. Meestal heb ik dan al mijn foundation aangebracht, en door het geleun kan mijn foundation verdwijnen. Met een powder puff rond je hand heb je dit probleem niet.

Daarnaast kan je hem ook gebruiken voor poeder. Als je een heel vette T-zone hebt, kan je een setting powder echt in de huid duwen. De overschot kan je met een poederborstel wegborstelen.

Shu Uemura wimperkrullers

IMG_6797 (Copy)

Hét cult-product der cult-producten: de wimperkruller van Shu Uemura. Wat kan ik zeggen. Bij mij werkt hij inderdaad beter dan andere wimperkrullers. De curve is niet te bol, waardoor hij goed op mijn oogvorm past. Daarna grijpt hij die wimpers vast, en duwt ze de lucht in.

Ik heb de zilveren versie, maar ik hoop ooit de goud-kleurige te kunnen bemachtigen. Dan is het feest compleet.

MAC 204

IMG_6803 (Copy)

De goedkoopste borstel van MAC, en ook de meest onderschatte, is de MAC 204. Voor 11.00 euro is de Lash Brush van jou. Dit is je standaard spoolie brush, zoals je vaak op de achterkant van een wenkbrauw-potlood vindt. Wanneer ik mijn wenkbrauwen bijvul, ga ik er twintig keer door met een spoolie. Daardoor blijft er elke keer een beetje product in de spoolie plakken. Maar een spoolie op een potlood kan je moeilijk wassen. Daarom heb ik een aparte borstel gekocht.

De MAC 204 heeft dezelfde stevige hendel als de andere MAC-borstels, en kan daarom tegen een hoop stootjes. Je kan hem makkelijk uitwassen, en de haren blijven intact. Ik vind dat de haren van de spoolies op potloden vaak afslijten, maar bij deze borstel is dit geen probleem.

Hebben jullie al één van deze producten geprobeerd?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

32 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge