Spring Wishlist

“Il n’est rien de réel que le rêve et l’amour” (Anna-Élisabeth de Noailles). Ik ben een dromer en een romanticus. Geef mij een romantische film of een film over iemand die zijn dromen waarmaakt (of nog erger: de combinatie van beide), en de watersluizen zullen gegarandeerd opengaan. En ik droom ook in het echte leven: hoe ik die ene knappe gast op een onverwacht moment zal tegenkomen, dat hij een muzikant blijkt te zijn en dat hij ’s nachts serenades onder mijn imaginair balkon zal komen brengen. Maar het hoeft niet altijd zo diepgaand te zijn. Vaak kan ik dromen van een bepaald make-up product. Ik vind het een fantastisch gevoel wanneer je dat kartonnen doosje voorzichtig kan open om een make-up product in al zijn glorie te onthullen. En dit zijn de producten waar ik deze lente naar smacht.

makeupp

Ik ben grote fan van de Hourglass Ambient Lighting poeders en toen ik hoorde dat Hourglass deze blushes ging uitbrengen, was ik onmiddellijk verkocht. Het enige wat me tegenhoudt: de prijs. Achtentwintig pond vind ik een absurd bedrag voor een blush, maar hopelijk zijn ze het waard.

Ik heb nog nooit iets van Givenchy geprobeerd, maar een merk die handtassen zoals de Antigona kan produceren, moét wel goede make-up hebben. Toen ik de lovende review van Beautyglitter over deze foundation zag, werd de foundation-junkie in mezelf wakker. Ik heb nog een kortingsbon van de Sephora liggen en wanneer ik volgende week naar Rijsel ga (wanneer jullie dit lezen, ben ik al terug ), gaat deze zeker in mijn mandje.

Ik word er niet jonger op en dit betekent dat ik al de eerste rimpels begin te zien (en dat vind ik heel triestig). Mijn foundation gedraagt zich niet meer zoals vroeger op mijn huid. Toen ik over de lancering van dit product schreef, leek het me een interessant product. Deze pik ik dus ook op in Rijsel.

Eind april is ie eindelijk van mij, feest! Dit is mijn helse zoektocht naar dit palette.

In deze blogpost schreef ik dat ik nog twijfelde of ik ze zou kopen. Ondertussen heb ik besloten dat ze van mij zullen worden. Alle info in verband met lanceringsdatum, prijs, locatie … vind je ook in die blogpost terug.

Ik heb het Naked 1 en 2 palette en had me voorgenomen het derde Naked palette niet te kopen. Totdat ik alle reviews begon te lezen. En ter eigen verdediging: ik vind dat ik relatief weinig roze en paarse oogschaduw heb.

yslYves Saint Laurent doet het ‘m weer. Deze lente lanceren ze twee nieuwe lipproducten: de Gloss Volupté zijn al te koop en zijn naar het schijnt fantastisch en eind april worden de Babydoll Kiss & Blush multifunctionele lip en blush-stains gelanceerd. Daarnaast ligt momenteel een limited edition Le Touche Eclat met luipaardmotief in de winkels. Oftewel hoe schoon kan een cult-product zijn.

marc jacobsMaar ik kijk nog het meest uit naar de make-up producten van Marc Jacobs. Toen deze producten gelanceerd werden in de VS, had ik veel zin om op een vliegtuig te springen richting het verre Amerika, enkel en alleen om een paar producten te kopen. Uiteindelijk heb ik gewacht en sinds begin maart zijn ze te koop in Sephora Frankrijk! Wanneer ik de Sephora zal bestormen, zal ik proberen mijn Marc Jacobs-aankopen te beperken tot een foundation, een lippenstift en het Lolita palette.

kledij

Een mens heeft ook kleding en schoenen nodig. Deze lente wil ik kopen: deze flatforms van Asos (in den tijd van de Buffalo’s noemden we dit plateauzolen, nu zijn het flatforms), dit kleedje met kant van Little Mistress en een zwarte blazer die goed past (en dit vinden blijkt moeilijker dan verwacht).

Daarnaast heb ik zin in een nieuwe handtas. Ik heb al een Michael by Michael Kors Hamilton Saffiano tote, dus ik weet dat zijn saffiano-handtassen uit sterk leer vervaardigd zijn. Momenteel twijfel ik tussen de Selma (links) die vorig jaar gelanceerd werd en de nieuwe Sutton (rechts). Welke zouden jullie kiezen?

verre dromen

En dan zijn er nog mijn verre dromen. Laten we eerlijk zijn: als ik het geld had, kocht ik de enige echte Prada Saffiano tote, maar momenteel wil ik niet zoveel geld aan één handtas uitgeven. Vervolgens: een reis naar Londen, of nog beter: een leven in Londen. Een reis is mogelijk, een leven ietwat minder. Maar hé: zeg nooit nooit!

Wat staat op jullie wishlist? En laat me ook weten: MK Sutton of MK Selma. Ik weet het zelf niet meer!

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge