The ‘I don’t want to look like a butch woman’ – Look

Soms heb ik geen inspiratie voor catchy titels, dus vandaag is de ‘I don’t want to look like a butch woman’ titel een weerspiegeling van mijn gevoel. Onlangs moest ik en zou ik een paar Adidas Superstars II in mijn maat vinden. Online waren ze overal uitverkocht en daarom moest ik naar de echte winkels gaan. Ik wist dat ik veel sportwinkels ging bezoeken, en dan wil ik er echt niet butch uitzien. Want laten we eerlijk zijn: de combinatie Adidas – geen make-up kan butchy worden. Daarnaast wou ik spelen met nieuwe make-up producten, en dit is het resultaat!

IMG_4807 (Copy)

Op mijn gezicht heb ik oude compagnon van dienst, Guerlain Parure de Lumière, gebruikt. Concealer is NARS Radiant Creamy Concealer. Er was onlangs vraag naar een foundation routine, en ik kan u meedelen dat die eraan komt .

Onlangs heb ik het NARS Lip & Cheek Palette gekocht, en die dag probeerde ik het voor de eerste keer uit. De linkse kleur, Enrapture, is een prachtige dusty peachy/rose kleur, die er best wel natuurlijk uitziet. De blushes zijn gepigmenteerd, maar ik moet je waarschuwen: ze zijn meer poederig dan de gewone blushes.

Als highlight heb ik Dior Amber Diamond gebruikt. Daarna heb ik Fix+ gespoten.

IMG_4756 (Copy)

Op mijn oogleden heb ik eerst Urban Decay Primer Potion gebruikt (mijn Paint Pot is helaas leeg). Daarna gebruikte ik dat ander nieuw product: het NARSissist Dual Intensity Palette. Je kan het waarschijnlijk niet zien, maar ik heb wel degelijk vijf kleuren voor deze look gebruikt. Ursa Major heb ik in de crease aangebracht. Op de binnenste helft zit Himalia (mijn favoriet moet ik zeggen) en op de buitenste helft Subra (die me eerlijk gezegd een beetje teleurstelt). Om de buitenste helft intenser te maken, heb ik een beetje van de zwarte oogschaduw, Sycorax, aangebracht. Op mijn wenkbrauwbot zit tot slot Andromeda. Alle kleuren heb ik à propos droog aangebracht.

IMG_4832 (Copy)

Een volle review komt er nog aan, maar momenteel kan ik zeggen dat het Dual Intensity Palette niet mijn favoriet is. Bij mij blenden de oogschaduwen veel te makkelijk door elkaar en zo eindig ik met een nogal monotone look. Er zijn veel pro’s (geen fall out, mooie kleuren, gepigmenteerd), maar het originele NARSissist palette blijft mijn winnaar.

Op de waterlijn heb ik MAC Smolder gebruikt. Die heb ik onderaan gesmudged met de zwarte oogschaduw. Geen mascara, want die was ik vergeten (en bij mij maakt dat toch niet veel verschil uit).

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met de Wet ’n Wild Eyebrow Kit en MAC Brow Set.

IMG_4891 (Copy)

Op mijn lippen heb ik mijn huidige favoriete lip-combinatie gebruikt. Dat is NYX Lip Liner in Soft Brown, met daarboven een stain van MAC Kinda Sexy en tot slot een laag YSL Glossy Stain in Rose Pastelle. Dat zijn inderdaad veel lagen .

IMG_4938 (Copy)

Hoe dan ook vond ik mijn missie geslaagd, want heel butch zag ik er niet uit. Om in sportieve sfeer te blijven, had ik wel mijn haar in een staart gedaan . En mijn Adidas-verhaal kent een vrolijk eind, want na het bezoeken van 5 winkels en het opbellen van 10 andere winkels, heb ik nog één paar Superstars in wit/zwart in mijn maat gevonden. Mocht je ook op zoek zijn naar een paar in maat 38 in Zuid West-Vlaanderen: helaas, je bent te laat!

IMG_20150303_173727

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

20 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge