This Is How We Do | Katy Perry Eylure Color Pop Lashes

Toen ik toevallig in de Di was, zag ik dat de Katy Perry Eylure Lashes in solden stonden. Kortsluiting in mijn hoofd en gaan met die banaan! Nog voor mijn gezond verstand bezwaar kon maken, stond ik aan de kassa met Eylure wimpers voor maar 4.00 euro. Pas toen ik thuis was, merkte ik op dat deze wimpers de naam “Color Pop Lashes” gekregen hadden. Ik vond dat een beetje vreemd en toen inspecteerde ik de wimpers van dichtbij. Er zitten nondedju blauwgroene stukjes haar onder de zwarte wimpers!

Weggesmeten geld: daar ben ik geen fan van (ik ben tot slot nog steeds een West-Vlaming), dus daarom zal ik deze wimpers vandaag gebruiken voor een Katy Perry-achtige look. De gelijkenissen tussen ons beide: ik zie ze niet, maar komaan: we gaan ervoor!

IMG_9198 (Copy)

Katy Perry kennen we vooral van haar pin-up gone wild – look. Wat hebben we daarvoor nodig: eyeliner, massa’s wimpers, een statement lip en een vlekkeloze huid.

Op mijn huid bracht ik Laura Mercier Silk Creme Foundation aan. Ons Katy gebruikt blijkbaar heel graag Laura Mercier foundations, dus dat doe ik dan ook. Op de onzuiverheden gebruikte ik MUFE Full Cover Concealer. Onder de ogen ging Dior Nude Concealer. Ik poederde af met Katy’s favoriete poeder: Guerlain Les Météorites. Aangezien ik van nature zero jukbeenderen heb, heb ik een beetje gecontourd met MAC Sculpt. Katy houdt van haar blozende kaken, dus op de appels van mijn wangen bracht ik MAC x Proenza Ombre Blush in Sunset Beach aan. Voor de glow ging daarboven Dior Rose Diamond (de eerste highlighter die ik kocht, en nog steeds één van mijn lievelingen).

Katy Perry heeft een heel arsenaal aan ooglooks. Ik koos voor een lichte look met eyeliner. Op mijn bovenste oogleden gebruikte ik het Too Faced Return of Sexy Palette. Ik heb een mix van de bruine tinten gebruikt om mijn ogen lichtjes te contouren. Je wil je ogen vooral zo groot en zo rond mogelijk krijgen. De signature winged liner heb ik gezet met MAC Blacktrack.

IMG_9204 (Copy)-001

Onderaan zit in de binnenste hoek MAC Goldmine. In de buitenste hoek zat een mix van MAC Cranberry en MAC Sketch. Ik had demi-lashes aangebracht op mijn onderste wimperlijn, maar was niet tevreden met het resultaat. Daarom heb ik ze weer verwijderd, maar de lijm had dus wat oogschaduw verwijderd (en nu weet ik ook: over brokken wimperlijm kan je geen oogschaduw opnieuw aanbrengen).

En dan de ster van deze show: de Eylure Color Pop Lashes in Ka-Ching. Ik moet zeggen: ik had meer pop verwacht. De wimpers zijn ook niet heel eenvoudig om aan te brengen, want ze hebben een dikke rand. Maar het voordeel van een dikke rand bij monolids: ik krijg er een crease van. De rand duwt namelijk het dikste stuk van mijn monolid omhoog. Daarom lijken mijn ogen gigantisch groot.

IMG_9028

Zie je mijn mini crease?

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met MAC Fluidline Brow Gelcreme. Omdat ik voor die pin-up look ging, heb ik serieus buiten mijn natuurlijke vorm mogen tekenen. Op mijn lippen draag ik tot slot MAC Girl About Town.

Persoonlijk vind ik me meer lijken op een gyaru, dan op Katy Perry. Het is ook verre van een winterse look, maar toch zou ik zo mijn huis durven verlaten. De color pop valt niet heel hard op, maar voegt toch dat klein beetje extra toe. Wat vinden jullie ervan? En dragen jullie vaak valse wimpers?

PS: gênant verhaal: ik had wat research gedaan voor deze look en had een tiental Katy Perry-foto’s op mijn bureaublad opgeslagen. Diezelfde dag kwam de Telenet-man op bezoek om een nieuwe modem te installeren. Toen die geïnstalleerd was, moest hij controleren of het internet werkte. Ik zag dat hij mijn scherm aanzette, het bureaublad vol Katy Perry-foto’s zag en onmiddellijk dacht dat hij met een geschifte fan/stalker te maken had. En ik heb hem in de waan gelaten, omdat dit me eenvoudiger leek dan te moeten uitleggen dat ik een beauty blog had .

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

20 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge