Not So Naked with Urban Decay Naked 3

Vanuit het principe ‘ik moet alles uit mijn stash gebruiken’ haalde ik het Urban Decay Naked 3 palette weer naar boven. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wanneer ik een palette met 12 oogschaduwen voorgeschoteld krijg, ben ik eventjes overweldigd. In der tijd voelde ik me dan ook holderdebolder overrompeld door die 88 palettes . Ik zie zoveel combinatie-mogelijkheden en voel dat mijn hersenen een extra inspanning moeten leveren. En wanneer ik snel klaar moet zijn (wat ongeveer altijd is), wil ik enkel op automatische piloot werken.

Maar een tijdje geleden had de lieve Sara, oftewel het creatieve brein achter Window On My Wardrobe, gevraagd of ik een look met het Naked 3 palette kon creëren. U vraagt, ik draai! Dit is de look die ik uiteindelijk bedacht heb:

IMG_3266

Op de ogen heb ik als basis MAC Paint Pot in Painterly gebruikt (geen verrassing daar). Uit het Naked 3 Palette ging de matte kleur Nooner in de crease met de MAC 217. Als highlight gebruikte ik Strange. Om de overgang tussen Nooner en Strange vlotjes te doen verlopen, heb ik Limit gebruikt. In de buitenste hoek heb ik Blackheart gebruikt. Om de crease nog wat intenser te maken, heb ik een klein beetje Blackheart over Nooner aangebracht. Op het resterend stukje ooglid heb ik de oogschaduw Dust met Fix+ en mijn vingers aangebracht.

urban-decay-naked3-urban-decay-eyeshadow-palette-532640-001

Daarna ging Smolder op de waterlijn. De wimpers werden gekruld en daarna in de verf gezet met een mix van Diorshow New Look en YSL Shocking. De wenkbrauwen heb ik zo natuurlijk mogelijk gehouden met Sleek Eyebrow Stylist.

Op mijn gezicht heb ik Givenchy Photo’Perfexion Foundation aangebracht met de RT Buffing Brush. Persoonlijk vind ik deze foundation werkelijk heel fotogeniek! Mijn wallen kreeg ik enkel weg met MAC Studio Finish Concealer. Op de onzuiverheden heb ik NARS Radiant Creamy Concealer gebruikt.

Om af te poederen greep ik naar mijn trouwe compagnon, MAC Set Powder. Om het barbie-gehalte tot een minimum te beperken, heb ik een natuurlijke blush gebruikt. Dit was NARS Sex Appeal.

Op de lippen heb ik tot slot MAC Kinda Sexy aangebracht.

IMG_3265-001

Een verre van naked look, maar zo nu en dan moet dat kunnen. Hebben jullie het Naked 3 palette in jullie bezit? En welke kleuren-combinatie dragen jullie het liefst?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

28 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge