Wang Wisdom

Eén van mijn grootste idolen is Alexander Wang. Hij is nog maar dertig, maar behoort al jaren bij de top van de mode-industrie. Zijn bekendste werk moet de Rocco handtas zijn. Je kent hem vast en zeker ook: dat goddelijk ding uit luxueus leder met een onderkant vol studs. ‘Imitation is the greatest form of flattery’, zegt men dan, want opeens had iedereen een handtas met studs en kon je op eBay duizenden nep Rocco’s kopen.

Ooit word je van mij!

Ooit word je van mij!

Zijn urban chic-stijl is waar ik naar streef, hij is een ware artiest en op de koop toe lijkt Alexander Wang me een toffe peer. In interviews is hij steeds vriendelijk en voor zijn nichtje maakt hij zijn kleding en handtassen in het klein. Oftewel hoe stijlvol kan je zijn op zes-jarige leeftijd.

wang niece (2)

Toen Wang eind 2012 werd aangesteld als Creative Director bij Balenciaga heb ik een vreugdekreet geslagen. Maar toen een paar dagen geleden werd aangekondigd dat Alexander Wang zou samenwerken met H&M, werd ik zot. De vorige samenwerkingen met onder andere Isabel Marant, Marni en Jimmy Choo vond ik leuk, maar ik ben nooit in de rij gaan staan. Maar dit jaar, op donderdag 6 november weet ik al waar ik zal zijn. Ik neem gegarandeerd verlof en ik kampeer op de Meir!

Check zijn fantastische jukbeenderen!

Check zijn fantastische jukbeenderen!

En daarom vond ik het maar meer dan normaal dat mijn twee-wekelijks citaat vandaag van Alexander Wang kwam!

alexander wang dressed up

Wie komt er mee kamperen op 6 november?

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge