Wardrobe Basics

Ik kan het bijna niet geloven, maar tijdens de huidige solden-periode ben ik erin geslaagd een aantal basisstukken met korting te scoren. Waarschijnlijk voel ik me nu even euforisch als een man die net zijn favoriete voetbalploeg heeft zien winnen.  Een zwarte jeans (weliswaar met een scheur hier en daar, maar dat is de bedoeling ), een paar basic tank tops en zelfs twee blazers in normale kleuren (zwart en blauw) heb ik kunnen kopen. Hoera voor de solden!

Die echte wardrobe basics: iedereen heeft ze nodig. Je kan ze seizoen na seizoen met een statement piece combineren, maar een outfit samengesteld uit alleen basisstukken ziet er ook dik oké uit. En dat heb ik vandaag geprobeerd op beeld vast te leggen!

befunky_artwork2 (Copy)

Ik zit blijkbaar in een monochrome periode. Ik ben al ongeveer een jaar op zoek naar de perfecte zwarte blazer, en vond er maar geen. Was mijn verrassing groot toen ik één in de solden van de H&M vond voor maar 10.00 euro. In combinatie met een tank top krijg je een informele outfit. Die multipack tops van ASOS zijn altijd goeie kwaliteit voor die prijs (en ze zijn nog beter wanneer ze in solden staan). ASOS heeft à propos veel goeie basisstukken, mocht je op zoek zijn naar t-shirts of tops.

IMG_2056 (Copy)

De skinny jeans ziet er wat stoerder uit met de scheur op de knieën. Om het monochrome thema door te trekken, droeg ik mijn Michael by Michael Kors Selma. Ik heb de maat medium, mocht het je interesseren. Het vrouwelijke gehalte heb ik omhoog getrokken met een paar stiletto pumps, en op de koop toe gaven ze een kleurinjectie aan mijn monochrome outfit. Op een werkdag zou ik botjes of sneakers dragen, en dat zou er ook nog oké uitzien.

IMG_2044 (Copy)

Om het zwart/witte en nu ook rode thema extra te benadrukken, droeg ik mijn favoriete rode lip.

Blazer Tank Top Jeans Pumps
River Island (oud, maar in der tijd heb ik ze ook in solden gekocht)
Handtas
Michael Kors Selma (helaas geen solden-artikel)
Lipstick

BeFunky_IMG_21241 (Copy)

Zijn deze basisstukken een must-have in jouw kast? En heb jij goeie deals tijdens de solden kunnen scoren?

PS: zo ging het er die dag aan toe: naar de “locatie” op ballerina’s en ter plekke in de oh zo mooie, maar vreselijk ongemakkelijke pumps kruipen.

IMG_2060 (Copy)

Wanneer je pas na 6 werkuren beseft dat je uw top omgekeerd aan hebt pic.twitter.com/ztLWN1ntce

25 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge