in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

30 day lip challenge | Update 3

Vandaag is het tijd voor mijn laatste lip challenge update! De deadline van vorige week heb ik niet gehaald, omdat ik een week in de zetel gelegen heb met een keelontsteking. En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wanneer ik ziek ben, kunnen mijn hersenen het niet aan om aan make-up te denken. Laat staan dat ik daadwerkelijk make-up moet aanbrengen . Heel strikt gezien ben ik dus niet voor de challenge geslaagd, maar ik zal toch nog mijn resultaten met jullie delen.

DAG 20 | Estée Lauder Pure Color Sheer Matte Lipstick 01 Naked

Twee jaar geleden heeft Estée Lauder deze dikke potlood-achtige lippenstiften op de markt gebracht, maar deze Naked is zonder twijfel het slechtste Estée Lauder product dat ik bezit.

IMG_9227

De kleur vind ik tiptop oké, maar het product brengt heel moeilijk aan. Ik eindig altijd met blotchy stukken en het blijft ook niet lang op mijn lippen zitten.

DAG 21 | ELF Matte Lip Color Nearly Nude

Nearly Nude is ook geen succes bij mij, maar aangezien ik in een lip challenge zit, vond ik dat ik alle slechte producten in mijn stash een tweede kans moest geven.

IMG_9210

Nearly Nude is verre van nearly nude. Dit is vleeskleurig, all the way, NW15 of zelfs lichter, nude. Het past helemaal niet bij mij, maar als je een lichte en koele huidskleur hebt, kan hij misschien bij jou werken.

DAG 22 | MAC Girl About Town

Op dag 22 was er de mini challenge op Instagram, en moest ik mijn favoriete roze lippenstift tonen. Ik zat al 21 dagen op deze dag te wachten, want ik had mijn ultieme favoriet tot dan gespaard. Op dag 22 liep ik uiteraard rond in flashy Girl About Town.

IMG_9235

Girl About Town is zonder twijfel mijn tweede favoriete MAC lippenstift (Honeylove staat met stip op één ). De kleur, de finish, de levensduur: alles zit goed.

DAG 23 | Estée Lauder Pure Color Envy 450 Insolent Plum

Ik had bijna alle zomerse lippenstiften gebruikt, dus ik moest mijn herfstkleuren naar boven halen. Eén van mijn ultieme favorieten: Estée Lauder in Insolent Plum.

IMG_9270

Als je hem als stain draagt – zoals ik hier doe, krijg je een draagbaar berry effect. Wanneer hij volledig dekkend is, is het een echte statement lip. Ik ben gek op deze lippenstift!

DAG 24 | Dior Addict Extreme Black Tie

Maar mijn favoriet der favorieten tijdens de herfst is Dior Black Tie. Ik vind dit de meest gesofisticeerde kleur uit mijn volledige stash. Met deze lippenstift volg ik nooit de standaard make-up regels, want ik combineer hem het liefst met een pewter smokey eye.

IMG_9283

DAG 25 | Chanel Rouge Allure 95 Enjouée

Hou u klaar voor een Chanel overload, want ik heb drie dagen na elkaar een Chanel lippenstift gedragen. Ooit in mijn leven ging ik door een zware Rouge Allure fase, maar na een tijdje begon ik ze te negeren. Geen idee waarom eigenlijk, want Rouge Allure lippenstiften brengen heel makkelijk aan, zijn ontzettend gepigmenteerd en komen in alle kleuren op deze planeet. En oja, de verpakking: da’s liefde.

IMG_9292

Enjouée is koraalroze met een lichte frost finish, waardoor je lippen onmiddellijk voller lijken. Makkelijke kleur om te dragen en eigenlijk perfect tijdens de zomer!

DAG 26 | Chanel Rouge Allure 96 Excentrique

Mocht je denken dat Chanel alleen nude en rode lippenstiften doet: oh, dan ben je verkeerd . Excentrique moet niet onderdoen voor MAC Morange. Bij beide lippenstiften krijg je een statement oranje lip. Mocht je Morange te droog vinden, dan wordt Excentrique je beste vriend.

IMG_9305

DAG 27 | Chanel Rouge Allure 67 Excessive

Rode lippenstiften heb ik in overvloed, maar ik vond toch dat ik ook een rode lippenstift van Chanel moest hebben. De ultieme lipkleur van het ultieme merk: dat plaatje klopt gewoon .

IMG_9332

Excessive is kersenrood met een heel subtiele blauwe ondertoon. Deze kleur is een klassieker, dames en heren. Ik had ‘m verschrikkelijk slecht aangebracht (mijn excuses), maar wanneer je de tijd ervoor neemt en met lipborstel aan de slag gaat, krijg je een subliem effect.

DAG 28 | MAC RiRi Woo

RiRi Woo is mijn favoriete rode lippenstift. Een sterke blauwe ondertoon, een matte finish en een extreem lange levensduur: MAC en Rihanna hebben dat goed gedaan.

IMG_9611

DAG 29 | Chanel Rouge Allure Gloss 17 Suprême

Nog eentje van Chanel, maar dit keer een gloss. Niet mijn favoriet van de hoop (ik blijf een hardcore lippenstift-fan), maar het is wel één van de betere lipglosses die ik al geprobeerd heb.

IMG_9571

DAG 30 | MAC Honeylove

We sluiten de 30 day lip challenge in stijl af! Mijn meest favoriete lippenstift van de hele hoop, mijn perfecte nude, mijn eerste MAC lippenstift: Honeylove, aan u de eer.

IMG_9543

Voilà, dat waren ze allemaal! Wat heb ik geleerd vandaag (en de voorbije 29 dagen):

 • ik vind het heel moeilijk om mijn favorieten links te laten liggen.
 • “My lips but better” kleuren zijn nog steeds niet aan mij besteed. Zo lang ik relatief jong ben, blijf ik felle (en liefst roze) lippen dragen.
 • En lipgloss: wij komen ook nog altijd niet overeen.
 • Ik ben nog altijd slecht in het aanbrengen van lippenstift. Ik heb echt een lipborstel én een lippotlood nodig om een deftig resultaat te krijgen.
 • Als ik een lippenstift niet als stain kan aanbrengen, vind ik het eerlijk gezegd een slechte lippenstift.
 • ik heb vrede gevonden met mijn lipvorm. Hiervoor haatte ik mijn lipvorm, maar na het zien van honderden lip-selfies is dat stukken verbeterd.
 • En van lip-selfies gesproken: het fotograferen van de lip-selfie is ondertussen ook geen geheim meer voor mij.
 • Maar op een lip-selfie ziet de rest van mijn gezicht er kaka uit.
Dit dus. En ja, ik was volledig nuchter toen ik deze foto nam :)
Dit dus. En ja, ik was volledig nuchter toen ik deze foto nam

Mijn mede-bloggers Natasja en Marjolein hebben de 30 day lip challenge ook tot een goed eind gebracht, dus check ook eventjes hun blogs. En om af te sluiten nog een overzicht van mijn 30 kleuren!

lip challenge update 12

8 Comments
 1. Yanna

  14/08/2015 08:38

  Superleuk artikel! En wat een mooie lipstick stash heb jij zeg! wauw:)

 2. Sonia

  14/08/2015 09:12

  Heel goed artikel!
  Wees niet zo hard voor jezelf Jasmijn,je bent een leuke meid!

 3. Manon

  14/08/2015 11:20

  Wauw alle kleuren staan jou ook erg mooi zeg!!

 4. Julie

  14/08/2015 11:56

  Wat een mooie producten heb jij zeg, ik ben jaloers op je stash! Lipselfies maken is inderdaad niet zo makkelijk!

 5. Chahrazad

  14/08/2015 12:16

  Prachtige kleuren weer.

 6. Elisse

  14/08/2015 14:10

  Zo tof om te zien, zeker die collage met alle dertig foto’s! Ontzettend veel mooie kleurtjes in jouw collectie zeg… Ik ben een beetje jaloers! (Ik was aan het denken om ook zo’n challenge te doen, maar ik heb niet eens 30 lipsticks… weih weih!)

 7. Chinouk

  14/08/2015 22:57

  Wat een heerlijke lipstickcollectie heb je toch! Ik heb er geloof ik geen 30, dus helaas zou ik de challenge niet kunnen doen. Ik ben benieuwd welke ‘oude/vergeten’ lipstick je er nu weer vaker bij pakt!

 8. Jasmine

  15/08/2015 15:16

  zo’n fantast! Excentrique is gorgeous!! Ah de ik lijk wel zieker dan ervoor nude-kleur, jep die passen ook niet bij mijn tintje. Dat heb je er toch nog goed vanaf gebracht Jasmijn (als je ziek bent moet je uitzieken) en ik vind jouw lipvorm juist heel mooi. Ga deze ook [eens] proberen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.