in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

& Another Review of & Other Stories

& Other Stories: da’s één van die magische winkels. Je gaat binnen en neemt jezelf voor om alleen “een kijkje te nemen”. En dan kom je een uur later buiten, overladen met zakken en met een lege portemonnee. Want bij & Other Stories vind je niet alleen kledij. Oooh nee, hun volledige schoenen-collectie is kwijlen met de mond open en als hardcore beauty-liefhebber moet ik ook altijd de make-up afdeling bezoeken. De make-up van de H&M vind ik oké voor die prijs, maar bij & Other Stories liggen de prijzen een pak hoger. Zo kost een & Other Stories lippenstift 15.00 euro. Leg er nog 4.00 euro bij en je hebt er één van MAC. Maar is de make-up van & Other Stories ook zijn geld waard?

IMG_0083

Lip Colour | Montagnac Berry

Vandaag heb ik voor u in de aanbieding: één lippenstift, één oogpotlood en één blush van & Other Stories. Veel te bespreken, dus laat ik gauw beginnen met mijn favoriete product: de lippenstift in de kleur Montagnac Berry.

IMG_0078

Alles aan deze lippenstift is goed uitgevoerd: de kleur, de finish, de formulering en de verpakking (die eigenlijk gestolen is van Lancôme Rouge in Love). Montagnac Berry is een donkere berry kleur, die op mijn gepigmenteerde lippen naar roodbruin neigt. Overdag draag ik hem heel graag als stain. Hij voegt wat kleur toe, maar ziet er heel gesofisticeerd uit. Hij is niet extreem mat, noch glossy. Je krijgt dat effect van daar tussenin . Montagnac Berry voelt daarom heel comfortabel op de lippen, en blijft een lange tijd zitten. De perfect herfst-lippenstift als je het mij vraagt.

Eye Pencil | Suede Grey

& Other Stories bleef me verbazen met het oogpotlood in Suede Grey. Heel lang geleden, toen de dieren nog konden spreken, had ik een donkergrijs oogpotlood van Miss Sporty. En ojee, wat heb ik dat oogpotlood vaak gedragen! Grijs voegt die intensiteit aan een look toe, maar je vermijdt dat harde effect van zwart. Met Suede Grey herbeleef ik het plezier van toen.

IMG_9459 (Copy)

Suede Grey is een antraciet kleur met een klein beetje shimmer. Glitterstukken vind je niet terug, maar hij is ook niet compleet mat. Het oogpotlood is in het begin redelijk hard van textuur, maar dat verbeterde nadat ik hem een paar keer gebruikt had. Suede Grey bleef een aardige tijd zitten. Niet zo lang als mijn MAC Smolder, maar een paar uren overleeft hij prima.

IMG_9476 (Copy)

Cheek & Lip Tint | Kick Pleat Red

Ik match heel graag mijn blush aan de kleur van mijn lippenstift. Het vormt – naar mijn bescheiden mening – een mooi geheel. Ik heb ongeveer elke kleur in mijn stash liggen, maar een rode blush heb ik altijd vermeden. NARS Exhibit A krijgt veel lof, maar ik vrees altijd voor het kabouter-effect met mijn ronde kaken. Maar toen probeerde ik deze Cheek & Lip Tint in Kick Pleat Red en ik was verkocht.

IMG_9453 (Copy)

Kick Pleat Red valt heel makkelijk op te bouwen, en daarom kan ik dat kabouter-effect vermijden. Met een lichte laag krijg je een gezonde blos, die perfect te combineren valt met rode lippen. Met een paar lagen kan je uiteraard ook voor dat ik-ben-lichtjes-aangeschoten effect gaan.

De Cheek & Lip Tints zijn cream-producten. Ik vind ze harder van textuur dan andere cream blushes.  Ze voelen droger aan, en blijven daarom ook langer zitten. Als lip tint vind ik hem net te droog. Misschien zou ik hem tijdens de zomer op mijn lippen kunnen dragen, maar momenteel heb ik meer hydratatie nodig.

IMG_9449 (Copy)

Over de verpakking van de Cheek & Lip Tints ben ik niet heel tevreden. Het plastic doosje heeft geen magnetische sluiting of drukknop, dus het doosje valt makkelijk open. Bij een cream product is dit niet ideaal.

Montagnac Berry - Suede Grey - Kick Pleat Red lichte laag - Kick Pleat Red zware laag
Montagnac Berry – Suede Grey – Kick Pleat Red lichte laag – Kick Pleat Red zware laag

& Other Stories is over het algemeen goed bezig! De Total Tint Sticks wil ik ook proberen en ik zal zeker nog een paar lippenstiften aan mijn collectie toevoegen. Hebben jullie al de make-up van & Other Stories geprobeerd?

 

Prijs
Lip Colour – 15.00 euro | Eye Pencil – 8.00 euro | Cheek & Lip Tint – 15.00 euro
Waar te koop
26 Comments
 1. Jana

  16/12/2014 10:36

  De kleur van de lipstick is echt heel mooi en het potlood spreekt me ook wel aan! Nee, ik heb nog niets geprobeerd van &OS maar als de winkel in Gent opent, zal ik dat zeker en vast wel goedmaken!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:12

   Ik kijk ook heel hard uit naar de opening van & Other Stories in Gent! Het werd tijd, potjandorie!

 2. Birte

  16/12/2014 10:41

  Grote fan van de lipstick en de cheek en lip tint!

 3. Manon

  16/12/2014 11:08

  Ik vind die lipstick heel erg mooi!

 4. Julie

  16/12/2014 11:26

  Ik heb er nog niks van geprobeerd, omdat ik de make-up best prijzig vind! Momenteel heb ik daar echt het budget niet voor!
  De lipstick ziet er wel prachtig van kleur uit!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:14

   Ja, vind de prijzen ook net te hoog. Het zijn goeie producten, maar ik denk dat de drempel voor veel mensen inderdaad te hoog is.

 5. Sarah

  16/12/2014 12:15

  De lippenstift ziet er heel mooi uit! Ik ben nog nooit bij &OS geweest en dat is misschien maar goed ook haha

 6. Ziet er goed uit. Review per product heb je lekker geschreven.

  Ben nog nooit bij &os binnen geweest ben echt heel benieuwd.

 7. Mjay

  16/12/2014 16:38

  Fijne review(s)! Ben ook raaazend benieuwd naar de producten van &os (meer dan naar de kleren haha oeps). Vind alle 3 de producten mooi. Dat grijs potlood zou ook wel in mijn stash mogen belanden

 8. Chahrazad

  16/12/2014 18:23

  Wat een pigment. Heel mooi! Ik heb zelf nog geen ervaring met &other stories, maar zal zeker is wat proberen.

 9. Anouk

  16/12/2014 18:27

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! De kleur van de lipstick vind ik heel erg pretty! Ik ben ook erg benieuwd geworden naar dit merk, wil er zeker eens wat van proberen.

 10. Sara - Window On My Wardrobe

  16/12/2014 20:11

  Ik vind alles echt heel mooi! De lipstick sprint er voor mij wel uit. Ik heb nog geen make-up van & Other Stories geprobeerd, maar ik wil het echt heel graag een keertje doen!

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:16

   Ze hebben echt heel veel kleuren, dus je zal zeker iets naar je zin vinden!

 11. Natasja

  17/12/2014 15:11

  Heel mooi!! De lippenstift zal je vast heel goed staan. Ik vind eigenlijk alles wel mooi wat je hebt gehaald, maar toen ik voor het laatst in de winkel stond, was ik er niet zo van overtuigd. Hm.

 12. ines

  17/12/2014 16:08

  Ik vrees ervoor dat als de winkel in Gent opent dat ik hem ga leegplunderen (bij wijze van spreken natuurlijk ;)) de lipstick vind ik héél erg mooi van kleur!

 13. Kiss & Make-up

  17/12/2014 18:37

  Jammer dat de verpakking van de Kick Pleat Red je niet echt bevalt want de kleur vind ik echt heeeeel leuk!

  • Jasmijn Cherubijn

   29/12/2014 12:18

   De pan heb ik zelfs onlangs moeten vastlijmen En vind het echt heel vervelend dat het doosje zonder mijn toestemming openvalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.