in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Beste beauty-adventskalenders 2015

Misschien heb je het opgemerkt: vorige week heb ik geen nieuwe blogposts gepubliceerd en de voorbije twee dagen was ik helemaal offline. Ik kreeg af te rekenen met allerlei technische problemen, en da’s nu eenmaal niet mijn sterkste kant . Mocht je geabonneerd zijn via e-mail: waarschijnlijk heb je een mailtje ontvangen met een vreemde Geordie Shore foto. Dat was niet het werk van hackers, maar gewoonweg mijn eigen domme schuld .

Daarnaast heb ik mijn oude thema opnieuw op mijn blog gezet, maar daardoor verdwenen al mijn foto’s. Met andere woorden: ik ben twee dagen bezig geweest met een miljard foto’s opnieuw te uploaden. Mocht je dus nog ergens een technisch mankement tegenkomen, laat het me gerust weten!

Maar vandaag dus een nieuw artikel, eentje over beauty-adventskalenders. Want geloof het of niet: binnen exact 45 dagen is het Kerstmis! Om in stijl af te tellen naar de dag waarop je je ongegeneerd kunt volproppen met kalkoen en je losbandig het papier van de cadeautjes kunt trekken, is een adventskalender ideaal.

Elk jaar ontwerpen tal van merken en winkels een beauty-adventskalender. De mini’s zijn meestal te schattig (I do love de mini’s) en het is de perfecte manier om in speed tempo nieuwe producten te ontdekken. Dit zijn mijn favoriete adventskalenders voor dit jaar!

SELFRIDGES

Selfridges is de koning van de beauty-adventskalenders. En goed nieuws voor ons niet-Britten, want dit jaar worden de adventskalenders internationaal verzonden!

Dit jaar biedt Selfridges zelfs twee kalenders aan: eentje gevuld met voornamelijk beauty producten, de Beauty Workshop Advent Calendar (83.00 euro) en een ander overladen met skincare en parfum, de Cosmic Beauty Advent Calendar (131.00 euro).

selfridges skincare1 (Copy)

Wat vind je in de skincare kalender terug: een hoop Kiehl’s, nog meer Lancôme, maar ook een mini YSL Black Opium en een Shu Uemura Cleansing Oil.

selfridges beauty1 (Copy)

Mijn favoriet is de beauty kalender, aangezien ik nogal gehecht ben aan mijn eigen verzorgingsproducten. In deze kalender zitten een mini Beauty Blender, een Tweezerman, een Eyeko Black Magic Liner, OCC Gold Glitter, een DHC Deep Cleansing Oil en nog zoveel meer.

CHARLOTTE TILBURY

The Book of Make-Up Magic komt niet voordelig uit, want deze kalender kost maar liefst 210.00 euro. Charlotte Tilbury geeft je hiervoor 12 mini’s, wat neerkomt op 17.50 euro per mini.

charlotte tilbury (Copy)

Maar als je grote fan bent van Charlotte Tilbury, of je wil een hoop producten van haar uittesten, dan is deze kalender zeker zijn geld waard. Je krijgt onder andere een mini van de iconische Magic Cream, een Wonderglow, een K.I.S.S.I.N.G. lipstick, een Rock ‘n’ Kohl potlood, een mono oogschaduw en een preview van de nieuwe Magic Night Cream.

CIATE

Ik ben geen grote nagellak-fan, maar zelfs ik heb al een Ciaté adventskalender gekocht. In de Mini Mani Month krijg je dit jaar maar liefst 17 nagellakjes, 2 glitter-nagellakken, 3 nagelverzorgingen en een vijl in een leuke verpakking voor 49.95 euro.

ciate (Copy)

En als ik nog een tip mag geven: de Ciaté adventskalender gaat vaak in solden. Als je kunt wachten tot eind december, dan is het zeker de moeite waard. Helaas zal je dan wel een andere manier moeten vinden om af te te tellen naar Kerstmis .

 THE BODY SHOP

De 24 Happy Days van The Body Shop maakt me werkelijk happy. De mini’s van TBS vind ik sowieso heel schattig, en ze zijn ideaal om mee te nemen op reis.

tbs (Copy)

De kalender komt in twee versies: de rode (ook wel de premium genoemd, 120.00 euro) en de groene (75.00 euro). In de basic adventskalender vind je een mini Body Butter, een handcrème, een douchegel, een body lotion, dagcrèmes, nachtcrèmes, een lippenbalsem, een eau de toilette en ga zo maar door. In de rode vind je daarnaast ook de meer luxueuze producten, zoals de Oils of Life.

GREEN-ADVENT-CALENDAR_WITH-PRODUCTS-HR_INCMSPJ116 (Copy)

Persoonlijk vind ik de groene versie een betere deal, maar met beide producten kan je de mist niet ingaan. The Body Shop steunt dit jaar namelijk WaterAid. Dit betekent dat voor elk verkocht cadeau, The Body Shop en WaterAid een hele familie in Ethiopië één dag schoon water kunnen geven.

Ik zal dit jaar waarschijnlijk aftellen naar kerst met de groene 24 Happy Days van The Body Shop. Welke kalender zal de komende weken aan jou muur pronken?

8 Comments
 1. BeautyLoves

  10/11/2015 08:30

  Die van Selfridges en Charlotte Tilbury zijn echt wel de moeite, precies! Ik ga uiteindelijk geen beauty adventkalender bemachtigen, misschien koop ik er nog eentje met chocolade, haha.

  • Jasmijn Cherubijn

   10/11/2015 14:27

   En stiekem zijn die van chocolade eigenlijk nog altijd de beste

 2. Kirsty

  10/11/2015 08:31

  Wat een mooie kalenders zeg! Ik vind het wel heel moeilijk om uit zo’n groot aanbod een keuze te maken!

  • Jasmijn Cherubijn

   10/11/2015 14:28

   En dan bestaan er nog zoveel meer dan diegene die ik getoond heb

 3. Jana

  10/11/2015 11:56

  Die groene versie van TBS spreekt wel aan . En wat? Nog maar 45 dagen en het is kerstmis? Amai de tijd gaat snel

  • Jasmijn Cherubijn

   10/11/2015 14:29

   Zot, hé? Ik was ook compleet verbaasd toen ik het opzocht!

 4. Jasmine

  10/11/2015 20:15

  I want it all for Christmas! Die van TBS lijkt me het meest beschikbaar, maar zo’n Charlotte Tilbury mag iemand altijd onder de boom voor me achterlaten

  • Jasmijn Cherubijn

   16/11/2015 10:31

   Jup, Charlotte Tilbury is hier ook welkom onder de kerstboom

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.