in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Birthday & Christmas Presents Suggestions 2015

De cadeautjesmaand is vandaag officieel begonnen . Binnen vijf dagen komt Sinterklaas hopelijk inbreken om iets in mijn schoentje te leggen, binnen 3 weken ben ik nog een jaar ouder en een paar dagen later mogen we de cadeautjes onder de kerstboom van dichtbij inspecteren.

Om mijn cadeautjes-schenkers een duwtje in de juiste richting te geven, deel ik vandaag met jullie mijn wishlist!

MAKE-UP

Vastleggen in volledig scherm 29112015 150802

 • Hourglass Ambient Lighting Edit

Het Hourglass Ambient Lighting Palette is één van de beste aankopen uit mijn hele leven. Nu heeft Hourglass een nieuw palette samengesteld: eentje met drie Ambient Lighting Powders, twee Ambient Lighting Blushes en één bronzer.

Goedkoop is het helaas niet (prijs/hoeveelheid – gewijs komt het zelfs minder voordelig uit dan de standaard poeders), maar het is wel de ideale manier om een hoop Ambient Lighting producten in één keer te proberen.

 • Gepersonaliseerd parfum flacon

Als ik het woord “gepersonaliseerd” hoor, ben ik al verkocht. Bij Sephora Frankrijk kun je de flacon van veel verschillende parfums personaliseren met je naam of een stukje tekst.

De keuze van parfum laat ik over aan mijn cadeau-gever .

 • Marc Jacobs – The Sofia

Vijf mini Marc Jacobs lippenstiften voor 28.95 euro: dat noem ik pas een batje! De mix van donkere en flashy kleuren is volledig mijn dada en op de koop toe krijg je ook een Marc Jacobs pochette.

 • Tom Ford Lips & Boys

De populaire mini Lips & Boys lippenstiften van Tom Ford zijn dit jaar terug, én ze worden permanent aan de collectie toegevoegd. Naast de 25 kleuren die vorig jaar gelanceerd werden, voegt Tom Ford nog 25 nieuwe kleuren aan de lijn toe.

Nog een kleine kanttekening: alle Lips & Boys lippenstiften zijn vernoemd naar mannen die een belangrijke rol in Tom Fords leven gespeeld hebben. Serieus: ik zou bijlange niet aan 50 geraken. Tom Ford is een cheeky little bastard.

Vastleggen in volledig scherm 29112015 151121

 • BECCA Afterglow Palette

Vorig jaar heb ik het BECCA Shimmering Skin Perfector Spotlights setje voor mezelf gekocht, en dit jaar staat het Afterglow palette met de pressed highlighters op de wishlist.

In het palette krijg je 3 highlighters en 2 blushes. De ideale manier om ook de poeder-variant uit te proberen!

 • Anastasia Pro Series Contour Kit

Ik ga door een zware contour-fase. Vreemd genoeg heb ik “maar” drie contour poeders: twee van MAC en één van NARS. Om mijn collectie uit te breiden, zou de Contour Kit van Anastasia uiteraard welkom zijn. En cadeau-gever: mocht je twijfelen qua kleur, kies maar light .

 • Makeup Geek Eyeshadow

Makeup Geek is ein-de-lijk beschikbaar in Europa! Het merk is nu te koop bij de Britse webshop Beauty Bay. De oogschaduwen kosten een beetje meer dan in de VS, maar je hoeft dan ook geen importkosten en dergelijke te betalen.

Ik ben al jaren benieuwd naar deze oogschaduwen, dus er mogen gerust wat pans onder de kerstboom liggen.

RANDOM STUFF

Vastleggen in volledig scherm 29112015 152121

 • Bordspel – De slimste mens ter wereld

De app van De slimste mens ter wereld vind ik geniaal, maar een oldskool bordspel verslaat op elk vlak een digitale app. Ik heb het bordspel zelfs al van dichtbij geïnspecteerd, en elke speler krijgt een timer voor de seconden. Hoe fantastisch is dat? (en zielig genoeg bedoel ik dit helemaal niet ironisch )

 • Een compagnon voor de Harry Potter Studio Tour

De studio tour stond vorig jaar al op mijn wishlist, dus daarom zoek ik dit jaar een persoon . Als iemand al wil meegaan naar Londen, zal ik met veel plezier mijn eigen ticket kopen. Vrijwilligers? Na de tour word je wel een beetje verplicht om een hele dag met mij te gaan shoppen .

 • The Big Bang Theory Box

Ik lach me altijd een deuk met The Big Bang Theory en op de koop toe vind ik het ook een beetje educatief. Voor uren dol lachplezier staat de complete dvd-box op mijn wishlist!

 • Just Dance 2016 voor de Wii

Ik ben een die-hard Just Dance fan. Het is goed voor mijn conditie en ik vind het ook gewoon leuk om te doen. Mijn oude versies ben ik een beetje beu gespeeld, dus de nieuwe Just Dance 2016 zou een aangename verandering zijn.

 • Adele 25

Adele doet een Swift-je en heeft besloten haar nieuwe cd niet op Spotify te lanceren. Een mens betaalt dan voor Spotify, en moet dan toch nog een goede, ouderwetse cd kopen, potverdikke!

Maar ik heb nieuwe badmuziek nodig, dus de nieuwste van Adele is heel welgekomen!

 • Blender

Nog een compleet random item op de wishlist: een blender. De laatste tijd vind je me altijd bij de Zest Juice Bars, maar ik zie het best wel zitten om zelf mijn drankjes te maken.

 • Die goudkleurige MacBook

Vorig jaar heb ik ook één compleet onrealistisch voorwerp op mijn lijst gezet (die sjakoche is à propos nog altijd welkom), dus dit jaar gaat de eer naar de MacBook.

Mijn oud geval uit de jaren stillekes is een langzame dood aan het sterven. De schermresolutie van mijn huidige pc is ook niet om naar huis over te schrijven, want wanneer ik een nieuwe blogpost plan, moet ik de kwaliteit van mijn foto’s op mijn iPad controleren.

Willen of niet: ik zal dus algauw een nieuwe computer moeten aanschaffen. En echt waar: hoe pretty is die nieuwe MacBook?

Dit is een choquerend uitgebreide wishlist! Maar beste cadeau-gever: ik zal heel blij zijn met alles wat je me geeft. De rest koop ik wel voor mezelf tijdens de solden .

Welke dingetjes pronken op jullie wishlist?

11 Comments
 1. Evelyne

  01/12/2015 10:36

  Je weet dat je altijd op mij kan rekenen voor Harry Potter!

 2. Ines

  01/12/2015 11:22

  Als ik geld had zou ik direct meegaan naar de harry potter studio tour Misschien moeten we dat eens met een heleboel bloggers gaan doen Voor de rest een erg fijne wishlist (ik zie zelf veel dat ik op mijn lijstje kan zetten hihi )

 3. Mjay

  01/12/2015 13:43

  Weehow, wat een lijst! De TF Lips & Boys staat ook op die van mij, maar ik denk dat ik het mezelf cadeau ga doen haha. En idem voor de MUG oogschaduws, die zijn al onderweg (oeps).
  Ik wil trouwens ook wel graag mee naar Londen & Harry Potter

  • Jasmijn Cherubijn

   07/12/2015 20:39

   Denk dat ik ook zelf de Tom Ford lippenstiften zal mogen kopen. Maar oh ja: er bestaan ergere dingen in het leven, haha

 4. Manon

  01/12/2015 16:33

  Oh wauwieeee wat een mooie lijst!

 5. Nathalie

  03/12/2015 17:38

  Heel mooie suggesties! Ik wil dat Hourglass pallette zograag eens proberen.

  • Jasmijn Cherubijn

   07/12/2015 20:40

   Wie niet Maar ik heb gelezen dat de pans echt heel klein zijn (te klein voor een normale blush brush), dus dat baart me wel een beetje zorgen.

 6. Lien

  04/12/2015 10:06

  Ik ben ook kandidaat om mee te gaan naar Londen hoor Harry Potter-Freak over here…

  • Jasmijn Cherubijn

   07/12/2015 20:42

   Ik zal een reis voor iedereen organiseren met de grote Jasmijn Cherubijn & Co bus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.