in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Bleach London | Gritty in Pinks Super Cool Colours Kit

My little pony hair: het is mijn natte droom. Een ombre met pastel roze, groen en blauw lijkt me goddelijk. Helaas bezwijk ik snel onder peer pressure, en mijn peers zeggen dat ik spijt zou krijgen van deze keuze. De maatschappij zou me met een scheef oog bekijken, mijn haarpunten zouden definitief verwoest worden en waarschijnlijk nooit meer een normaal kleur krijgen. En 30 centimeter laten wegknippen: nee, dank u.

bleach london gritty in pinks

En toen zag ik in Londen dit Super Cool Colours setje van Bleach London in Boots staan. Drie haarkleuringen in roze, oranje en paars, die na 2 tot 10 wasbeurten verdwenen zijn. Ideaal! Er bestaat ook een set met donkerpaars, donkerblauw en groen, maar aangezien blauw een stain op je haar kan maken, koos ik de roze versie.

bleach london gritty in pinks

Je krijgt drie keer 50 ml product. Dit vond ik heel weinig. Ik heb veel haar, het is dik en het neemt niet makkelijk kleur op. Ik kon enkel de onderste puntjes doen en zelfs dan moest ik zeer spaarzaam te werk gaan.

Het product zelf is extreem dik. Je moet het uit de fles duwen. Daarom vond ik het handiger om het product vooraf in een haarverf-potje te doen. Zo hoefde ik niet telkens een minuut op de fles duwen, vooraleer ik product kreeg.

bleach london violet skies

Je brengt het product aan op handdoek-droog haar. Voor een meer pastel effect kan je het mengen met conditioner. Voor een intenser effect breng je het aan op droog haar. Draag zeker handschoenen en bescherming. Dit spul laat een gigantische stain na. Daarna laat je het zitten voor 15 minuten en was je het uit zonder shampoo.

Je kan het gebruiken op natuurlijk blond en bleach blond haar. Mijn haar heeft al meerdere bleach-sessies doorstaan, maar wordt daarna gekleurd. De punten zijn dus eigenlijk lichter dan het lijkt. Daarom hoopte ik dat ik evenveel resultaat zou krijgen als op lichtblond haar, maar helaas. Het paars deed niets, het oranje maakte mijn haar meer oranje en enkel het roze deed iets. Nochtans had ik het op semi-droog haar aangebracht, en het langer laten zitten dan 15 minuten. Na de ontgoocheling vond ik het resultaat niet lelijk. Het roze was zeer subtiel aanwezig, maar gaf toch iets extra aan mijn haar.

bleach london

Helaas was het resultaat verdwenen na twee wasbeurten. Oké, ik had een tijdelijk resultaat verwacht, maar twee wasbeurten is wel extreem weinig. Dat is nog geen hele week!

Op lichtblond haar laten deze Super Cool Colours waarschijnlijk een fantastisch effect na. Wanneer mijn haar bleker wordt, zal ik het zeker nogmaals proberen. Wie weet gaat mijn droom dan in vervulling!

Wat vinden jullie van my little pony hair?

Update

Wil je een geslaagd resultaat op mijn haar zien? Klik dan eventjes hier!

27 Comments
 1. Birte

  29/08/2014 07:42

  Ik ben fan van My Little Pony-haar, maar met mijn 31 jaar iéts te oud om ermee weg te komen ;-).

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:09

   Ah, je bent maar zo oud als je je voelt In mijn hoofd ben ik nog 21, haha!

 2. Kirsten

  29/08/2014 09:30

  Jammer dat het effect niet is wat je ervan gehoopt had!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:10

   Ik had ook heel hoge verwachtingen, haha! Na al die tijd zou ik al beter moeten weten

 3. Ryanne

  29/08/2014 11:22

  Jammer dat hij niet deed wat je verwachtte
  Ik vind je haar trouwens wel echt super mooi!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:11

   Dankjewel! ‘k Zal mijn coiffeuse feliciteren met het harde werk

 4. Denise

  29/08/2014 16:29

  Aaah wat een gaaf artikel! Ik heb blond haar dus ik ben ontzettend benieuwd wat dit product bij mij teweeg brengt!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:11

   Op blond haar heb ik al fantastische resultaten gezien!

 5. Lieselot

  29/08/2014 16:37

  Ik vind het resultaat wel oprecht mooi! Ik schrok even bij het zien van de Instagram-foto maar het is toch zeker goed gekomen :)! Wel spijtig dat het zo snel uitwast!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:12

   Haha, de eerste teleurstelling was groot en ik had niet veel zin in een flatterende foto. Met krullen kon ik de fout beter wegmoffelen

 6. Zoë

  29/08/2014 18:02

  Oh jammer dat die andere kleuren zo weinig deden… Misschien had blauw toch beter gewerkt. Toch vind ik het resultaat wel leuk!

  • Jasmijn Cherubijn

   01/09/2014 12:13

   Waarschijnlijk wel, maar ik was echt bang voor een stain op mijn haar. Ik had al horror-verhalen over het paars gelezen!

 7. Jana

  29/08/2014 19:28

  Echt supermooi! Wel jammer dat de kleuren niet zo goed pakten en dat het al zo snel weer weg was.

 8. Sara - Window On My Wardrobe

  30/08/2014 08:59

  Oh echt jammer dat het zo snel verdween bij jou, het leek me anders wel heel leuk! Je haar is trouwens gorgeous! Ik zou het zo willen hebben!

  X Sara

 9. Staat prachtig, en wat schrijf je leuk! Liefs,

 10. Kiss & Make-up

  30/08/2014 17:20

  Booo, zonde dat het zo snel weg was Want het effect was wel tof.

 11. DQ

  02/09/2014 10:55

  Ik zou zoiets ook wel willen, maar durf het niet (net als jij eigenlijk doordat anderen er commentaar op hebben). Jammer dat het effect niet zo groot is! Maar ik vind dit ook nog best gaaf. Plus kun je beetje wennen haha. Xx

  • Jasmijn Cherubijn

   02/09/2014 10:58

   Haha, ja, ‘k wou toch eerst een tijdelijk resultaat zien vooraleer ik de grote stap neem

 12. bymarlayne

  09/09/2014 17:54

  Ziet er wel leuk uit

 13. Celina

  05/01/2016 22:29

  Ik kwam toevallig op je artikel toen ik op Google aan het zoeken was waar Bleach London in Nederland word verkocht. Boots ken ik niet, waar zit die in Nederland?

  • Jasmijn Cherubijn

   06/01/2016 19:10

   Boots is een “drugstore” uit Groot Brittannië. Voor zover ik weet, wordt Bleach London niet in België of Nederland verkocht. Je kunt het wel bestellen bij Boots (ze bieden internationale verzending aan) en bij de webshop van Bleach London.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.