in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

De Rode Duivels gaan naar Brazilië!

Haal die vuvuzela’s naar boven, want vandaag start het WK voetbal! En nog meer feest met de vuvuzela’s, want dit keer doet België ook mee. Het is sinds het WK van 2002 geleden dat België zich gekwalificeerd heeft en dat moeten we in stijl vieren. Ik ben geen zanger, noch een poëet. Het enige wat ik kan doen, is de Rode Duivels toejuichen vanuit mijn zetel met een zak chips op mijn schoot én een aangepaste make-up look dragen. En wat ben ik blij dat ik Belg ben, want de kleuren rood-geel-zwart zijn toch makkelijker te dragen dan pakweg oranje (no offence, Nederland).

rode duivels brazilie

Ik heb een goed voorgevoel bij dit WK. België heeft een beloftevolle, jonge equipe (Daniel Van Buyten niet meegerekend, maar waarschijnlijk is hij jong van hart ), met de gedreven Marc Wilmots aan het stuur. Hij was tot slot één van onze beste spelers op het laatste WK met Belgen. Wie herinnert zich nog de fantastische been-met-bal-over-het-hoofd-in-zwevende-positie-goal? (blijkbaar is a bicycle kick de technische term) En als we niet winnen, hoop ik dat we opnieuw de Fair Play trofee binnen halen!

We kunnen stilstaan bij de economische schade en maatschappelijke irrelevantie van het WK in Brazilië, maar laten we het vandaag positief houden. Daarom toon ik je vandaag de make-up look die ik zal dragen om de Rode Duivels een warm hart toe te dragen.

IMG_78291

Op mijn gezicht draag ik Illamasqua Skin Base foundation met MAC PRO Set Powder. Onder de ogen heb ik YSL Le Touche Eclat en op al de rest NARS Radiant Creamy Concealer gebruikt. Op de kaken en alles errond heb ik gekozen voor NARS Sex Appeal als blush, MAC Sculpt als contour en MAC Extra Dimension Skinfinish in Whisper of Gilt (een korte product-naam kunnen we dit niet noemen) als highlight.

IMG_7913

Bij de ogen wou ik niet gaan voor kanariegeel, dus heb ik gekozen voor MAC Goldmine. Om wat diepte creëren heb ik MAC Omega en MAC Carbon gebruikt. Daarna heb ik een winged liner gezet met MAC Blacktrack Fluidline.

IMG_7826

IMG_7925

Op de lippen draag ik tot slot MAC Lipmix in Crimson (vandaag veel liefde voor MAC).

IMG_7822

Daar heb je het: rood, geel (goud, maar bon) en zwart. Omdat ik wel hou van een goed verkleedpartijtje, heb ik in het Kruidvat hoorntjes gekocht. Nu kan ik de Rode Duivels in adequate stijl aanmoedigen. Een maand vol dol voetbal-plezier: we gaan ervoor!

13 Comments
 1. Anouk

  12/06/2014 16:54

  Haha wat leuk die duivel klipjes. En wat een mooie look heb je gemaakt!

 2. Sara - Window On My Wardrobe

  13/06/2014 11:36

  Supermooie make-up Jasmijn! En Hihi die Duivelsjoorntjes zijn cool

  X Sara

 3. Kiss & Make-up

  13/06/2014 13:06

  Hah, een tricolore make-up look, love it En die hoorntjes zijn too cute.

 4. De Dotties

  13/06/2014 17:16

  Ik ben misschien niet zo een voetbalfan, maar ben wel helemaal fan van je look. Erg mooi gedaan!

 5. Cynthiiaa

  15/06/2014 01:28

  Je lipstick is gorgeous, ik houd van de matte finish. Geweldige look en die foundation van Illa is FAB!

  • Jasmijn Cherubijn

   15/06/2014 13:41

   Dankuwel! En MAC Lipmix is ook ontzettend gepigmenteerd, dus met één tube doe je werkelijk heel lang.

 6. svenja

  15/06/2014 22:54

  Mooi look! En ik ben verliefd op je prachtige lipstick!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.