in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Cream

Bloggen is confronterend. Wanneer je een close-up van je oog maakt, lijken alle imperfecties letterlijk tien keer erger. Een mens zou van minder onzeker worden. Zo merkte ik op dat ik grote poriën op mijn oogleden heb, maar ook dat mijn wallen puffy stonden. Ik had er nooit bij stil gestaan, maar toen ik die foto zag, voelde ik onder mijn ogen. Het voelde inderdaad wat opgeblazen aan.

Het belletje begon eindelijk te rinkelen dat twee keer per dag Kiehl’s Creamy Eye Treatment smeren, te heftig voor mijn huid blijkt te zijn. Out with the old, in with the new! Ik kocht een paar weken geleden de Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Cream en hoera: mijn wallen zijn weer normaal!

dior hydra life sorbet eye cream

De Hydra Life-reeks is de lichtste anti-ageing formule van Dior en richt zich tot twintigers en dertigers, die huidveroudering willen tegengaan. Ja, dat ben ik! Met de Sorbet Eye Cream krijg je een gel oogcrème die zogezegd pro-verjongend werkt. Hij biedt lichte hydratatie, vermindert puffiness en werkt verhelderend op donkere kringen.

De oogcrème zit in een glazen, lichtblauw potje. Je krijgt 15 ml product en ook een spateltje. Ik gebruik die spatel niet en ga met mijn vinger in de pot. Maar als je een microben-fobie hebt: Dior heeft dus voor een oplossing gezorgd. Je hebt heel weinig product nodig en het brengt vlotjes aan. De oogcrème trekt ontzettend snel in de huid en heeft ook een licht koelend effect. ’s Ochtends vind ik dit het beste gevoel in de wereld!

dior hydra life sorbet eye cream

Mijn wallen zijn niet ontzettend donker, dus daar kan ik geen oordeel over vellen. Wat ik wel kan zeggen, is dat hij inderdaad prima hydratatie biedt. Op het ingrediëntenlijstje vind je onder andere hyaluronic acid, peptides en zelfs moringa oil terug. Moringa olie zit bomvol antioxidanten en is rijk aan vitamine C. In principe zou deze oogcrème dus ook verhelderend moeten werken.

Over de puffiness ben ik ook heel tevreden! Mijn wallen zijn enorm ontzwollen. Waarschijnlijk is hij minder voedend dan de avocado oogcrème en door de koelende factor, krimpen mijn wallen ineen. Alles lijkt weer tiptop normaal. Als je zelf wil oordelen: dit is voor en dit is na .

dior hydra life sorbet eye cream

Tijdens de winter zal ik waarschijnlijk weer moeten overschakelen naar een meer voedende oogcrème, maar voor nu blijf ik trouw aan deze Sorbet Eye Cream. Welke oogcrème is jullie favoriet?

PS: Kiehl’s Creamy Eye Treatment with avocado, Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Cream: waarom krijgen oogcrèmes altijd een lange naam?

24 Comments
 1. Mme Sophistique

  07/08/2014 08:29

  oh heerlijk zo’n luxe eyecream! lijkt me lekker verkoelend nu

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2014 18:21

   Maar voor Dior valt de prijs nog goed mee, vind ik! Verkoeling = fijn

 2. Sara - Window On My Wardrobe

  07/08/2014 12:55

  Oh dat klinkt goed, en je ziet echt wel verschil! Ik ben eigenlijk nog maar sinds kort oogcrème aan het gebruiken. Ik had eerst all about eyes van Clinique, maar die deed denk ik niet meer dan hydrateren, en nu heb ik advanced night repair van Estée Lauder. Met die laatste ben ik zeer tevreden!

  X Sara

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2014 18:22

   Heb alleen nog maar een tester van EL geprobeerd, maar vond hem ook heel fijn!

 3. Kirsty

  07/08/2014 14:53

  Deze klinkt erg goed! Ik heb de voor en na foto’s ook even bekeken en je ziet echt een duidelijk verschil! Zelf heb ik af en toe ook wel een beetje puffy eyes, dus voor mij zou dit ook wel goed zijn

  • Kirsty

   08/08/2014 09:56

   Ik heb je trouwens genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, kijk op mijn blog voor het hoe en wat!

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2014 18:24

   Ah, da’s lief, dankjewel!

 4. Amber

  07/08/2014 18:22

  Ik heb even de voor- en na foto bekeken, wauw, wat een verschil. Soms heb ik ook het idee dat mijn wallen een beetje zijn opgezwollen. Aan de ene kant denk ik: deze oogcrème moet ik daarom proberen, maar aan de andere kant weet ik niet of het bij mij nou echt opgezwollen is en of het nou wel oké is om op mijn 18e al met een oogcrème te beginnen. Hellup..

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2014 18:27

   Ik zou vooral beginnen met een oogcrème wanneer de huid rond je ogen droog is. Als je enkel last hebt van puffiness, kan je twee lepels in je driepviezer leggen en die ’s ochtends op je wallen houden. Bij mij helpt dit ook

 5. Lieselot

  07/08/2014 22:59

  Je ziet inderdaad wel mooi het verschil :)!! Dior stelt zelden teleur hé :)!

 6. Bianca

  08/08/2014 07:20

  Die lange naam doen ze volgens mij met opzet zo dat het “luxer” over komt Ik ken dit product niet maar hij lijkt mij wel erg fijn x

 7. Ryanne

  08/08/2014 15:37

  Lijkt me erg fijn,ik vind dat je ook echt duidelijk verschil ziet tussen de voor en na foto’s!

 8. Jasmine

  08/08/2014 18:53

  Lange namen laten het rijker overkomen net als mensen met 5 achternamen. Had van dit product eens een tester, was er erg tevreden over, maar helaas veel te snel op. Gebruik zelf de Yves Rocher ooggel.

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2014 18:29

   Mijn zus is ook een Yves Rocher fan Ze zouden veel grotere testers moeten maken!

 9. Natiza

  08/08/2014 21:51

  Ooooh waauww! Ik heb hier ooit een proefje van gehad was echt fijn!

 10. Chinouk

  11/08/2014 17:07

  Oh heerlijk is deze hè! Ik had ook de bijpassende sorbet creme voor het gezicht, ook een absolute aanrader voor de vochtarme/gecombineerde tot vette huidjes onder ons

  • Jasmijn Cherubijn

   22/08/2014 18:41

   Da’s mijn huid! Zal hem ook eens proberen. Bedankt voor de tip!

 11. iiiThinkPink

  25/08/2014 15:05

  Klinkt goed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.