in the pocket of my jeans are only coins and broken dreams
Search

Review – Elizabeth Arden – 8 Hour Cream

Als er een it-tube onder de huidverzorging zou bestaan, dan zou dit hem zijn. Onmiddellijk herkenbaar, multifunctioneel, krachtige ingrediënten: dat is Eight Hour Cream, oftewel mijn redder in nood.

8 hour cream elizabeth arden

Elizabeth Arden ontwikkelde haar Eight Hour Cream in 1930. Ze verkocht het eerst aan haar klanten uit haar beautysalon in New York en zij waren onmiddellijk verslaafd. Eén van die klanten bracht wat Eight Hour Cream aan op de geschaafde knie van haar zoon en beweerde dat de knie na 8 uren genezen was. Zo werd deze oranje heerlijkheid tot Eight Hour Cream gedoopt en de rest is geschiedenis.

elizabeth arden 8 hour cream

Maar laat je niet misleiden door de naam, die laat vermoeden dat je een wit, romig, standaard dagcrème-achtig product zal krijgen. De Eight Hour Cream is oranje, plakkerig, dik en heeft een bijzondere geur. Ik laat het niet aantrekkelijk klinken, maar ik kan je 8 redenen opsommen waarom je dit product moet proberen.

elizabeth arden 8 hour cream

Acht redenen waarom ik van Eight Hour Cream hou:

 1. Twee jaar geleden kreeg ik een vorm van eczema rond mijn hals. Mijn huisdokter en dermatoloog schreven me allerlei zalfjes voor, maar niets hielp. Uiteindelijk had ik zoveel pijn dat ik dacht: “je m’en fous, ik ken mijn huid beter dan hen. Ik smeer een halve tube 8 Hour Cream op mijn hals, want erger dan nu kan het niet. ” Ik klink nu als een wandelend reclamebord, maar na één week was mijn huid zo goed als genezen. Nu breng ik nog regelmatig 8 Hour Cream aan als preventiemiddel.
 2. Wil je glossy lippen? Zoek niet verder.
 3. Tom Fords modellen hadden de perfecte, grungy smokey eyes op zijn RTW Fall 2013 runway. Wat werd er gebruikt om die glossy smokey eyes te verkrijgen? Inderdaad.
 4. Weerbarstige wenkbrauwen worden zo getemd met deze 8 Hour Cream. (waarschuwing: gebruik een zeer kleine hoeveelheid.)
 5. Droge lippen, droge nagelriemen, droge hielen: overal waar je droge huid hebt, zal 8 Hour Cream je helpen.
 6. Als gezichtsmasker doet dit wonderen in de winter en op lange vluchten.
 7. Te lang in de zon gezeten? Vergeet die aftersun en smeer wat Eight Hour Cream.
 8. De geur. Eerst zal je maag ervan draaien, maar later denk je: mmm, de geur van genezing (leve de conditionering).

Eight Hour Cream – 20.00 euro. O.a. te koop bij Ici Paris XL en op Feel Unique

3 Comments
 1. Fleur

  03/02/2014 21:59

  Punt 4 heeft mij overtuigd! Ik zal de 8 hour cream eens gaan testen zie. De tube lacht mij toe vanop het badkamerkastschap 2. Wenkbrauwen, here I come!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.